Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Mart 2013

Arnavutköy Ülkü Ocakları Üyeleri Kahvaltı da Buluştu

Arnavutköy Ülkü Ocakları kahvaltı programı düzenleyerek ocak üyeleriyle bir araya geldi ve kahvaltı sonrası kan verme kampanyasına destek verdiler.
Ülkü ocakları binasında düzenlenen programa Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Açıkgöz, MHP İlçe Başkanı Fatih Babacan, Ülkü Ocakları Eski Başkanı Temel Bedir, Arnavutköy Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Şavaş Çolak ve birçok ocak üyesi katıldı.

“Belkide bir hayat kurtaracaksınız”
Kahvaltıda bir konuşma yapan Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Açıkgöz kısa bir açıklama da bulundu. Açıkgöz, “Öncelikle kahvaltıya katılarak bizleri yalnız bırakmayan bütün ülküdaşlarıma teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi Arnavutköy Ülkü Ocakları olarak Kızılay ile ortaklaşa kan verme kampanyası düzenledik. Kan verme işlemleri Arnavutköy Cumhuriyet meydanında yapılmaktadır. Hepinizin desteğini bekliyoruz. Çevrenizi de bu kampanyaya davet ederseniz sevinirim. Bir hastamız olduğunda yana yakıla uygun kanı arıyoruz. Bu konuda kan bankası oluşturan Kızılay her zaman yardımımıza koşmaktadır. Beklide vereceğiniz kan ile bir hayatın kurtulmasına vesile olacaksınız. Bu nedenle bu kampanyamız önem arz etmektedir. Bütün Arnavutköy halkımızı kan verme kapmamıza katılmaya davet ediyoruz” diyerek konuştu. Kahvaltının ardından toplu olarak kan vermek için meydana giden ülkücüler burada kan vererek kampanyaya destek oldu.

Haber: Arif Sapmaz

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba