Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 25 Temmuz 2017

Arnavutköy Ülkü Ocakları’ndan Darülaceze’ye Ziyaret

Arnavutköy Ülkü Ocakları geçtiğimiz günlerde Darülaceze’yi ziyaret ederek, kurumda kalan yaşlılarla bir araya geldi. Ülkü Ocakları üyesi gençler yaşlılarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Ziyarette zaman zaman duygusal anlar da yaşandı.

“Yaşlılarımızla ilgilenmeli ve onların hayır duasını almalıyız”
Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Feyyaz Uzun konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Arnavutköy Ülkü Ocakları olarak Darülaceze’de kalan yaşlılarımızı ziyaret ettik. Onların sorunlarını dinledik, sohbet ettik. Yaşlılarımız kendisi için, çocukları için, ailesi için, devleti için çalışmış, bunun yanında pek çok tecrübeler deneyimler kazanmıştır. Herkes yaşlandığında sağlıklı, rahat ve huzurlu bir yaşam arzu etmektedir ve bu bütün yaşlıların hakkıdır. Yaşlılarımızın yerleri mutlaka bizim yanımız olmalıdır. Onların hayat tecrübelerinden faydalanmalı, çocuklarımıza örnek teşkil etmeliyiz. Yaşlılara saygı Türk Milletinin milli ve dini değerleri arasında önemli bir yer tutmaktadır. Bu nedenle yaşlılarımızla ilgilenmeli ve onların hayır duasını almalıyız” dedi.
Darülaceze'ye Ziyaret1

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba