Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 9 Ocak 2014

Arnavutköy Yerel Basını “Gazeteciler Günü”nü Kutladı

Arnavutköy yerel basını siyasi partilerin aday ve aday adaylarını bir araya getirdi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı programda gazetecilerin sorun ve sıkıntıları konuşuldu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Arnavutköy yerel basını bir organizasyon düzenleyerek Arnavutköy’de ki siyasi parti temsilcilerini, sivil toplum kuruluşları temsilcilerini, iş adamlarını ve Arnavutköy muhtar adaylarını bir araya getirdi

Siyasi partilerin adayları katıldı
Arnavutköy Beykonağı Kafeterya’da düzenlenen programa MHP Belediye Başkan adayı Yüksel Emir, Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Yusuf Dal, CHP Belediye Başkan aday adayları Dilek Aras ve Ruhi Tuncel, Ak Parti Belediye Başkan aday adayları Abdullah Demirhan ve Fatih Karabalık, MHP Karabük Ovacık Belediye Başkan adayı Mustafa Dursun, MHP ilçe Başkanı Fatih Babacan, Boğazköy İstiklal Mahallesi Muhtar adayı Mustafa Vural, partilerin meclis üyesi aday adayları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş adamları ve Arnavutköy yerel basını katıldı.
“Yerel basın yerel yönetimler tarafından desteklenmelidir”
Programda konuşma yapan siyasi partilerin belediye başkan adayları ve aday adayları birer konuşma yaparak, Arnavutköy yerel basınının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Siyasetin konuşulmadığı programda yerel basının sorun ve sıkıntıları dile getirildi. Belediye başkan aday adayları yerel basına sahip çıkılması gerektiğini dile getirerek, yerel basının yerel yönetimler tarafından desteklenmesi gerektiğini vurguladılar. Belediye de yerel basına bir oda tahsis edilmesini dile getiren adaylar, Arnavutköy’ün gelişiminde yerel basına büyük görev düştüğünü ifade ettiler.
Başkan adayları gazetecileri çekti
Daha sonra söz alan gazeteciler, yerel yönetimlerden beklentilerini dile getirdiler. Gazetecilerin zor şartlar altında çalıştığını belirten adaylar, fotoğraf makinelerini alarak gazetecilerin fotoğraflarını çektiler. Sohbet havasında devam eden toplantı, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program sona erdi.

Belediye Başkanı Baltacı yerel basını yine hatırlamadı
Arnavutköy Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan aday adayının davet edilmesine rağmen gazetecilerin düzenlediği programa katılmaması dikkat çekti. Önceki yıllarda da yerel basının bu özel günlerinde yanında olmayan ve hatırlamayan Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı bu yılda yerel basını hatırlamadı.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba