Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 8 Ocak 2014

Recep Yerdelen Muhtar Adayı Olduğunu Açıkladı

20 yıldır Arnavutköy Merkez Mahallesi’nde ikamet eden Recep Yerdelen Merkez Mahallesi için muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Arnavutköy’de uzun yıllar esnaflık yapan Recep Yerdelen Arnavutköy Merkez Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıklayarak, “Yıllardır ikamet ettiğim mahalleme hizmet etmek istiyorum” dedi.

Merkez Mahallesi muhtar adayı olan Recep Yerdelen konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Yaşadığım mahalleye hizmet etmek için muhtar adayı oldum. Mahalle sakinlerimizden ve dostlarımızdan muhtar adayı olmam konusunda defalarca istekler geldi. Bu netice de muhtar adayı olduğumu açıklıyorum ve mahallemize hizmet etmek istiyorum. Eğer mahalle sakinlerimiz teveccüh gösterirse, seçilirsem mahallemizde bulunan sorunları çözmek için gerekli mercilerle çalışarak bu sorunları çözmek için gayret edeceğim. Merkez mahallesi sakinlerine layık bir muhtar olmak için çaba göstereceğim. 20 yıldır Merkez mahallesinde ikamet ediyorum ve bu sebeple mahallemizin sorunlarını iyi biliyorum. Bu manada bir muhtarın görev ve sorumluluklarının farkında olarak, mahallemizin sorunlarını çözme noktasında adımlar atacağım. Bu nedenle merkez mahallesi sakinlerinden ve dostlarımızdan adaylık sürecinde destek bekliyorum. Bu süreçte yanımda olarak destek verecek olan tüm mahalle halkımıza şimdiden teşekkür ediyorum” şeklinde konuşarak destek verenlere teşekkür etti.

Recep Yerdelen Kimdir?
1972 yılında Erzurum Horasan’da dünyaya gelen Recep Yerdelen, 20 yıldır Arnavutköy Merkez Mahallesinde yaşıyor. Arnavutköy’de nakliyat işiyle meşgul olan Yerdelen, çevre ilçelere de hizmet vermektedir. 2009 yerel seçimlerinde de muhtar adayı olan Recep Yerdelen, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba