Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Kasım 2015

Arnavutköy’de Huzur Toplantısı Gerçekleşti

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından huzur toplantısı düzenlendi. Huzur Toplantısı’na Arnavutköy’deki trafik sorunu ve metruk binaları mesken edinen madde bağımlısı gençler damga vurdu.

Polis ile halk arasındaki ilişkileri geliştirmek ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Arnavutköy Kültür Merkezi’nde düzenlenen Huzur Toplantısına Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ, Okul Müdürleri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda esnaf katıldı.

Madde bağımlılığı ve trafik sorunu
Mahalle muhtarları ve okul müdürlerinin madde bağımlılığı ağırlıklı mahallelerinde yaşanan sorunları dile getirdiği toplantıda; Madde bağımlılığı ve Arnavutköy’ün özellikle merkezinde yaşanan trafik sorunu en çok konuşulan iki konu oldu. Muhtarların, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların Arnavutköy’de karşılaştıkları aksaklıkları da dile getirerek önerilerde bulunduğu toplantıda Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Akut Korkmaz, vatandaşların polis ile işbirliği içerisinde olması gerektiğinin altını çizerek; “Bizler emniyet mensupları olarak kısıtlı personel ve araç imkanlarımızla oldukça geniş bir coğrafyaya yayılmış olan Arnavutköy’de hizmet vermeye çalışırken bizlerin en büyük yardımcısı da emniyetle her durumda iş birliği içinde olan siz vatandaşlarımızdır” dedi.

“Arnavutköy’de suç oranı düşük”
Şahsi cep telefonunu da toplantıya katılanlarla paylaşan Emniyet Müdürü Korkmaz, “Bizlere 24 saat boyunca ulaşabilirsiniz. Bizler geniş bir coğrafyaya yayılmış olan bu ilçede hakikaten kısıtlı imkanlarla çalışıyoruz. Personel ve araç eksiğimize rağmen ekip arkadaşlarımız gecesini gündüzüne katarak çalışıyorlar. Bu manada Arnavutköy’ün diğer ilçelerden çok daha iyi konumda olduğunu bilmenizi istiyoruz. Özellikle madde bağımlılığı konusunda titiz bir çalışma yürütüyoruz ve tahmin edildiği gibi bu konuda kötü bir yerde değiliz” dedi.

Yanlış park eden araçlar çekiliyor
Arnavutköy merkezinde yaşanan trafik yoğunluğuna da değinen Korkmaz; “Trafiği en fazla kilitleyen şey yanlış ve hatalı araç park edilmesidir. Bizler yeni bir çekici aldık ve saniyeler içinde yanlış yere park eden araçları trafiği rahatlatmak adına hemen çekiyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba