Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 5 Ekim 2016

Arnavutköylü Kartallardan Görkemli Açılış

Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği taraftarın yoğun katılımıyla açıldı. Açılış törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yöneticiler katıldı.

Dernek açılışı için Arnavutköy’e gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’yı makamında ziyaret etti. Fikret Orman daha sonra Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışına katıldı. Arnavutköylü Kartallar Başkan Fikret Ormanı meşaleler ile karşıladı.
bsiktaslilar-acilis-2
“14 kişiyle bu yola çıktık ve şuan da büyük bir aile olduk”
Açılışta bir konuşma yapan Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emrah Gürsu yönetimi sahneye davet ederek, “14 kişiyle bu yola çıktık ve şuan da büyük bir aile olduk. Derneğimizde maçlarımızı izliyoruz, sosyal aktiviteler yapıyoruz, toplanıp hep beraber maçlarımıza gidiyoruz. Derneğimizi kurarken kulübümüz yöneticileri bizden bir istediğiniz var mı dediler. Bizde Beşiktaş’tan 3 puan istediğimizi belirttik. Derneğimizin kurulduğu yıl aynı anda şampiyon olduk. Bu bizleri çok mutlu etti. İnşallah bu şampiyonluk seri halinde devam edecek. Açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ederim” diyerek açılışa katılanlara teşekkür etti.
bsiktaslilar-acilis-5
“Aramıza nifak tohumu ekmeye çalışanlara izin vermeyin”
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Arnavutköylü Beşiktaşlılara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Arnavutköy’de güzel bir coşku gördüm. Sizin mutluluğunuzu görmek bizim motivasyon kaynağımız. Diğer takımlara karşı saygı, centilmenlik, nezaket, bunlar bizim genetiğimizde var. Beşiktaş her zaman ilkleri gerçekleştirmiştir. Arnavutköy’de de ilk taraftar derneğini Beşiktaşlılar kurdu. Bu dernekler taraftarımızın buluşmasına vesile oluyor, ayrıca bizim odamız, makamımız oluyor. Burada sizden istediğimiz sosyal işler yapmanız, biz halkın takımıyız. Daha çok çalışmamız lazım. Birlik beraberliğe bu dönemde daha çok ihtiyacımız var. Aramıza nifak tohumu ekmeye çalışanlara izin vermeyin. Biz bu sene de, geçen sene olduğu gibi iyi şeyler yapacağız ve Beşiktaş’ı en iyi yerlere getireceğiz” diye konuştu.
bsiktaslilar-acilis-4
“Beşiktaş’a Avrupa yolunda başarılar diliyorum”
Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu kendisininde Beşiktaş taraftarı olduğunu belirterek, “Benim içinde çok anlamlı olan Beşiktaş taraftar derneğinin açılışındayız. Spor her şeyden önce birlik ve beraberliğin oluşmasına ve sevinçlerin paylaşılmasına bir vesiledir. Özellikle son günlerde yaşadığımız olaylar da bu birlik ve beraberliğe ne kadar ihtiyacımız olduğunu bizzat yaşadık. Beşiktaş ülkemizin güzide kulüplerinden birisidir. Beşiktaş’ın birlik ve kardeşlik ruhu taraftar derneğimiz ile ilçemize de yansıyor. Diğer taraftar derneklerimizde ilçemizde kuruldu ve bu bizleri mutlu etti. Beşiktaş’a Avrupa yolunda başarılar diliyorum” dedi.
bsiktaslilar-acilis-3
“Taraftar derneklerimiz Arnavutköyümüze renk katacaktır”
Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ise heyecanlı bir kalabalığın olduğuna dikkat çekerek, “Taraftar olarak takımlarını destekleyen Beşiktaşlı kardeşlerimi tebrik ediyorum. İlk taraftar derneğimiz Beşiktaş. Güzel bir organizasyona öncülük ettiler. Ayrıca Fenerbahçeliler ve Galatasaraylılar derneklerimizde kuruldu. Taraftar derneklerimiz Arnavutköyümüze renk katacaktır” ifadelerini kullandı.
besiktas-acilisi-1
Konuşmaların ardından Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışı kurdele kesimiyle gerçekleşti. Açılışın ardından Başkan Fikret Orman taraftarlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.
besiktas-acilisi-2
besiktas-acilisi-3
besiktas-acilisi-4

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba