Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 30 Eylül 2016

MHP Meclis Üyelerinden Taşoluk TOKİ Soru Önergesi

Arnavutköy Belediyesi’nin Eylül ayı genel kurulu Belediye Meclis Başkanvekili Ebubekir Taşyürek başkanlığında gerçekleşti. MHP Arnavutköy Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Akman ve Recai Koç, Taşoluk Toki 1. ve 2. etap toplu konutları ile ilgili meclise önerge verdi. Arnavutköy Belediye Meclis Başkanvekili Ebubekir Taşyürek önergenin başkanlık makamına havalesini oylamaya sundu ve önerge oybirliği ile başkanlık makamına havale edildi.

Arnavutköy Taşoluk TOKİ 1. ve 2. etap toplu konutları ile ilgili verilen önerge de 1. ve 2. etabın tel çit ile çevrilmesi için izin alınıp alınmadığı soruldu. MHP Arnavutköy Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Akman ve Recai Koç’un verdiği ve başkanlık makamına oy birliği ile havale edilen önerge şu şekilde;

  1. Taşoluk TOKİ 1. ve 2. etap toplu konut yönetimi, mahalle olan toplu konutu tel çitle çevirmek için belediyeden izin aldı mı?
  2. İzin alındıysa kadastro ölçümü yapıldı mı?
  3. Belediye tarafından bu çalışmanın durdurulmasına müdahale yapıldı mı?
  4. etap’ta 6 adet ada/parsel bulunmaktadır. Kanunen ada/parsel bazında yapılması gerekirken, bütün olarak tel örgü çevirmesine devam eden bu işe izin verilmişmidir?
  5. Verildi ise hangi kanun ve yönetmeliğe göre izin verilmiştir?

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Yerdelen Ailesinin Mutlu Günü

Yerdelen Ailesinin Mutlu Günü

Tasarım | Enba