Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, MESAJLAR 14 Mayıs 2017

ASİAD’da Yeniden Mustafa Şahin Dönemi

Arnavutköy Sanayici ve İş Adamları Derneği 3. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Dernek merkezinde gerçekleşen kongreye yoğun katılım olurken mevcut başkan Mustafa Şahin yeniden başkan seçildi.

Arnavutköy Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Mustafa Şahin sanayicilerin sorunlarını çözmek için çalışmaların sürdürüleceğini belirterek, “Arnavutköy’deki sanayicilerimizin sorunlarını çözmek ve gelişmesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tabi ki bu tek başımıza yapabileceğimiz bir şey değil. Arkadaşlarımızın desteği ile yapacağız. Hadımköy dışında bu bölgenin sanayi alanı olmaması nedeniyle sorunlarımız var. Belediyemizde bu konuda destek olursa bu sorunları aşacağımıza inanıyorum. Elektrik konusunda sıkıntılarımız vardı. Her kış elektrikler kesiliyordu ve sanayicilerimiz bu konuda mağdur oluyorlardı. Gerekli mercilerle görüşerek en aza indirgedik. Bu kış hiç kesilmedi diyecek kadar elektrik kesintisi azaldı. Arnavutköy’deki sanayicilerimizin düşük ücretle elektrik almaları konusunda çalışmamız var. Bunun sözünü aldık ve inşallah yakın bir zamanda gerçekleşecek” diye konuştu.

Mustafa Şahin Başkanlığında yeni yönetim şöyle;
Başkan Yardımcısı Kazım Doğan, Yönetim kurulu üyeleri Yusuf Akgül, Yusuf Coşkun, Mehmet Akdaş, Halil Demir, Abdurrahman Bayar, Ali Usta, İbrahim Sirkeci, Yunus Gürdamur ve Şenol Şen

Denetleme Kurulu
Abdullah Er, Keramettin Ateş ve Mustafa Çakmak

Zafer Kara / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba