Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 11 Haziran 2018

Aslı Çelik Mutfak Eşyaları’ndan Bayram Kampanyası

Birçok markanın özel yetkili servisi olarak müşterilerine hizmet veren Aslı Çelik Mutfak Eşyaları bayrama özel sunduğu fırsatlarla adından söz ettiriyor.
Endüstriyel mutfak eşyalarında sıfır eşya satımı, ikinci el alım satımı, tamiri, bakım A’dan Z’ye herşey Aslı Mutfak Eşyaları’nda mevcut. Aslı Mutfak Eşyaları müşteri memnuniyetini ve kaliteyi her zaman ön planda tutmaktadır. Karaca, Arzum, Taç, Tefal, Schafer, Fakir, Arnice, Emsan, Hisar, Aksel, Vatan, Üret, Remta, Bilge, Meşale, Korkmaz, Falez, Rematta, Duran Çelik, Bernardo, Kayalar, Ünal, Öztiryakiler, Özkent, Sofram, Mizan, Aker gibi ünlü markaları da Aslı Çelik Mutfak Eşyaları’nda bulabilirsiniz.
Aslı Çelik Mutfak Eşyaları’nda bayrama özel kampanyayı kaçırmayın. Fırsat ürünleri için Aslı Çelik Mutfak Eşyaları’nı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca mutfak eşyalarınızın yedek parçalarını da temin edebilirsiniz.

Merkez: Anadolu Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. No:1 Arnavutköy
Şube: Merkez Mah. Fatih Cad. No: 1346/B Arnavutköy

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba