Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Mart 2019

Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Salih Aktaş: Halkın Meclis Üyesi Olacağım

Bağımsız Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Salih Aktaş çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Esnafları ziyaret eden Salih Aktaş esnafların sorunlarını dinledi ve destek istedi.

Esnafların sorunlarını dinleyen Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Salih Aktaş seçildiği taktirde vatandaşların sorunlarını meclise taşıyacağını belirterek, “Bu süreçte Arnavutköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serkan Temur’u destekleyerek yanında yer aldım ve bağımsız meclis üyesi adayı olarak bu yola çıktım. Vatandaşlarımız teveccüh gösterirse, eğer seçilirsem Arnavutköy’ün ve vatandaşlarımızın sorunlarını meclise taşıyarak çözülmesi için elimden gelen çalışmayı yapacağım. Bazı meclis üyeleri gibi halktan uzak olarak, el kaldır indir mantığında asla olmayacağım. Halkımızın içinde olacağım ve birebir yakından ilgileneceğim. Her hangi bir partinin veya herhangi bir zümrenin değil, halkın meclis üyesi olacağım” dedi.

“Arnavutköylülerden destek ve dua istiyorum”
Bütün Arnavutköylülerin oyuna talip olduğunu belirten Salih Aktaş, “Arnavutköy kozmopolit bir yapıya sahip. Türkiye’nin her bölgesinden vatandaşımız yaşıyor. Uzun yıllardır Arnavutköy’de yaşayan biri olarak vatandaşlarımızın ve Arnavutköy’ün sorunlarına hakim birisiyim. Dil, din, ırk gözetmeden bütün vatandaşlarımızın hizmetinde olacağım. Arnavutköy hepimizin ve hepimiz burada yaşıyoruz. Arnavutköy’ün yararına ne varsa destek olacağım, zararına bir şey gördüğümde ise karşısında durup mücadele edeceğim. Tüm Arnavutköylülerden destek ve dua istiyorum” diyerek destek istedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba