Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 19 Ocak 2016

Başbakan’dan AK Parti Arnavutköy İlçe Teşkilatına 3 Ödül

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi toplantısı’na katıldı. Başbakan Davutoğlu toplantıda 1 Kasım’daki seçimde en oyu alan ilçe teşkilatlarını ödüllendirdi. AK Parti Arnavutköy İlçe Teşkilatı da 3 dalda ödül aldı. AK Parti Arnavutköy İlçe Teşkilatı 1 Kasım’da yüzde 63,4’lük oy oranı ile İstanbul 3. lüğü, 3. Bölge 1.liği ve oyunu en çok arttıran ilçe olarak 3 ödül birden aldı. AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner ödülü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.

“İstanbulumuzun, her ilçesine, her sokağına, her hanesine teşekkür ediyoruz”
Ak Parti İstanbul İl Başkanlığının Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği “İl Danışma Meclisi Toplantısı”na katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Bu yükselen, ayağa kalkan, yeni bir yürüyüşe çıkan İstanbul teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Kadın ve gençlik kollarımıza, büyükşehir belediye başkanımız ile ilçe belediye başkanlarımıza, mahalle teşkilatlarımıza, bu çalışmaları dirayetle yürüten il başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu yıl içinde iki genel seçim geçirdik. Birçok mitingler yaptık. Maltepe ve Yenikapı’daki milyonları bir araya getiren bu teşkilata teşekkür ediyorum. İstanbulumuzun, her ilçesine, her sokağına, her hanesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“İstanbul’un taşına toprağına, havasına, suyuna, insanına gönül verdik”
Davutoğlukonuşmasına şöyle devam etti; “İstanbulumuz da ve birçok ilimizde danışma meclisleri yapıyoruz. İl danışma toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Türkiye’nin özeti, Türkiye’nin kalbi İstanbul’dayız. Arkamızda böyle teşkilat oldukça daha nice seçim zaferlerini birlikte kazanacağız inşallah. Beyniyle, yüreğiyle, enerjisi ve azmiyle çalışan bu teşkilatlarımız oldukça bundan sonra da inşallah nice seçim zaferlerini milletimizle birlikte demokrasi tarihine altın harflerle yazacağız. İstanbul şiirin, şarkının, musikinin şehridir. İstanbul, estetiğin, güzelliğin, muhabbetin şehridir. İstanbul medeniyetin, ilmin, irfanın şehridir. İstanbul ticaretin, sanayinin, emeğin, üretimin şehridir. Biz de AK Parti kadroları olarak İstanbul’un taşına toprağına, havasına, suyuna, insanına gönül verdik” dedi.

Arnavutköy’e 3 Ödül 
Başbakan Davutoğlu toplantıda 1 Kasım’daki seçimde en oyu alan ilçe teşkilatlarını ödüllendirdi. AK Parti Arnavutköy İlçe Teşkilatı 1 Kasım’da yüzde 63,4’lük oy oranı ile İstanbul 3. lüğü, 3. Bölge 1.liği ve oyunu en çok arttıran ilçe olarak 3 ödül birden aldı. AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner ödülü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.
Başbakan'dan AK Parti Arnavutköy İlçe Teşkilatına 3 Ödül2

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba