Ana Sayfa MESAJLAR 10 Ocak 2016

Yerel Medya ve Basın Mensupları Derneği Başkanı Hasan Terzi’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Yerel Medya ve Basın Mensupları Derneği (YERMED) Başkanı Hasan Terzi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hasan Terzi mesajında, “Gazetecilik demokrasinin gelişmesi ve devamlılığının sağlanmasında, toplumsal denetimin etkinleştirilmesinde çok önemli fonksiyonlara sahiptir. Kuşkusuz bu işlevlerin yerine getirilmesinde, genel yayın müdüründen muhabirine, mizanpajcısından fotoğrafçısına kadar her aşamasında çalışanların şüphesiz ki büyük katkıları mevcuttur. Gazeteciler ülkenin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için, olumlu rol üstlenmektedir. Tüm medya çalışanlarına sağlık, mutluluk ve başarı dolu uzun bir meslek yaşamı diliyorum. Gazeteci meslektaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba