Çatalca Bisiklet Grubu (ÇABİS) her yıl düzenledikleri Çanakkale Şehitlerini Anma ve Saygı turunu 12-14 Nisan’da gerçekleştirdi. Bandırmadan başlayan turda ilk gün Biga ilçesinde konaklama yapıldı. Biga ilçesinde bisikletçi dostu Op. Dr. Ahmet Zeren ÇABİS üyelerini karşıladı. Konaklamanın ardından ÇABİS üyeleri ikinci gün Çanakkale’ye vardı. Üçüncü gün şehitlik ile abide ziyareti gerçekleştiren ÇABİS üyeleri burada şehitler için dua okudu ve daha sonra Çatalca’ya döndü.
Çanakkale Şehitlerini Anma ve Saygı turuna, Tahir Oğuz, Ali Naci Saydam, Sinan Gürel, Tolga Bilgen, Serdar Murat Akın, Ekrem Alabaş, Ersan Alabaş ve Semih Gürel katıldı.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ÇABİS Şehitler İçin Pedal Çevirdi
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Sazlıbosna Köprüsü’nde Sona Gelindi
-
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Arnavutköy’de
-
Yeşilay Arnavutköy Şube Başkanı Gökhan Özten Stüdyo Konuğumuz Oldu
-
Yeni Parti Arnavutköy’de Ön Seçim
-
MHP Arnavutköy Yerel Basınla Buluştu
-
MasterChef Yarışmacısı Koray Saygı Arnavutköy Haberleri Stüdyosuna Konuk Oldu
-
Arnavutköy’ü Fırtına Vurdu: Çatılar Uçtu, Ağaçlar Devrildi
-
CHP Arnavutköy’den Mutlak Butlan Çıkışı
-
Galatasaray Şampiyon. Arnavutköy’de Şampiyonluk Kutlamaları
-
Saadet Partisi Kadın Kolları’ndan Okullardaki Olaylarla İlgili Basın Açıklaması
-
ARNAVUTKÖY İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN İLANEN TEBLİGAT
-
Arnavutköy’de Karadeniz Esintisi: Ordu ve Giresun Kültürü Memleket Günleri’nde Buluştu