Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 23 Nisan 2017

Ercan Üner Referandum Sonuçlarını Değerlendirdi

Referandumda ‘Evet’ oylarında Arnavutköy’ün İstanbul’da ikinci, Avrupa yakasında ise birinci olması nedeniyle Ak Parti siyasetinin en tepesindeki çok sayıda isimden tebrik ve teşekkür mesajı aldıklarını söyleyen Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Av. Ercan Üner, referandum sonucunu değerlendirdi.

16 Nisan’da yapılan yeni anayasa referandumu sonrasında basın mensupları ile İlçe Başkanlığı’nda bir araya gelen Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, “Koyduğumuz hedefin bir, bir buçuk puan altında kaldık. Ancak teşkilat olarak yine de mutluyuz. Hedefimize ulaştık sayılır. MHP’nin referandumda alınan sonuçlara bakıldığında büyük katkısının olduğunu görebiliriz. Ak Parti olarak MHP’li arkadaşlarımızla zaman zaman bir araya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında görüşmeler yaptık” dedi.

“Referandum sonuçları da markalaşmak açısından ciddi bir sonuçtu”
Referandum sonuçlarına göre kazananın Arnavutköy olduğunu vurgulayan Üner; “Bunun bir parti seçimi olmadığını söyledik. Dolayısıyla alınan sonuca bakarak parti değerlendirmesi yapmak yanlış olur. Hem diğer siyasi partilere hem de bu işe destek veren diğer platform ve sivil toplum hareketlerine haksızlık olur. Arnavutköy penceresinden baktığımız zaman ciddi bir başarı söz konusu. Bu işe destek veren siyasi partilerin ilçelerdeki oy oranlarına baktığımız zaman İstanbul’da oyunu en çok artıran 2 ilçeden birisiyiz. Arnavutköy siyasetini markalaştırmaktır benim gönlümden geçen. Bu sadece Ak Parti ile alakalı değil, diğer siyasi partilerle de alakalıdır. STK, basın, iş dünyası ve birçok kurum ve kuruluşuyla Arnavutköy’ün markalaşmasını arzu ediyorum. Referandum sonuçları da markalaşmak açısından ciddi bir sonuçtu aslında. Seçim sonucuna baktığımızda Arnavutköy adına sevindim” diye konuştu.

“Her vatandaşımız demokratik hakkını kullanma hakkına sahiptir”
CHP’nin referandum sonrası tutumuna değinen Üner, “CHP, yine o bildik yöntemlere başvurmaya başladı. Sayın Kılıçdaroğlu bu tür oluşumlara destek verirse hiç hoş olmaz. Her vatandaşımız demokratik hakkını kullanma hakkına sahiptir. Tencere tavalarla protesto edebilirler, ama işi farklı boyutlara taşıyarak, terörize etmeye kim kalkışırsa kalkışsın devletimiz gerekli tüm önlemleri almaya muktedirdir” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba