Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 3 Haziran 2019

Erzurumlular İftar Sofrasında

Erzurumlular Derneği geleneksel hale getirdiği iftar programını bu yıl dernek merkezinde düzenledi.

Yoğun katılımın olduğu iftar programına Erzurum Eski Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Horasan Belediye Başkanı Abdülkadir Aydın, Erzurumlular Federasyonu Onursal Başkanı ve İsfalt Genel Müdürü Ahmet Ağırman, Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Koç, Ak Parti Arnavutköy Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Güllük, Nurettin Genç, Özcan Çakmakçı, CHP Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Ayhan Örs, Erzurum ilçe dernekleri, muhtarlar, işadamları, esnaflar ve birçok Erzurumlu katıldı.

“Erzurumlular hakkettiği değeri bulsun diye uğraş veriyoruz”
Açılış konuşmasını yapan Erzurumlular Dernek Başkanı Sibğetullah Şahin iftara katılanlara teşekkür ederek, “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımıza hepiniz hoşgeldiniz. Burası bizim için güzel bir mekan oldu. Erzurumluların taziyelerini yapabilecekleri, böylesine güzel organizasyonlarını gerçekleştirebilecekleri bir yer oldu. Erzurumlular Arnavutköy’de hakkettiği değeri bulsun diye uğraş veriyoruz. Bugün buraya katılarak bizi yalnız bırakmadınız. Bundan sonraki süreçte de desteklerinizi bekliyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin” dedi.

“İşimiz yarım kaldı, inşallah 23 Haziran’da tamamlayacağız”
Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı ise konuşmasında, “Bu akşam eksik olmasın, aramızda çok kıymetli misafirlerimiz var. Onur verdiler, şeref verdiler. İnşallah Ramazan’ın muhabbet iklimini, kardeşlik iklimini daha da güçlendirmesini diliyorum. 31 Mart’ta tekraren hizmet etme fırsatı verdiğiniz için özel de Erzurumlu hemşerilerime, genelde de Arnavutköylü hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Ama işimiz yarım kaldı o işimizi inşallah 23 Haziran’da tamamlayacağız. İlçemizin geleceği için önemli. Hizmet dendiğinde, proje denildiğinde ilk akla gelen isimlerden birisi olan Sayın Binali Yıldırım’ı güçlü bir şekilde seçelim. Allah yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

“Hemşerilerim ile bir arada olmaktan memnuniyet duydum”
Horasan Belediye Başkanı Abdülkadir Aydın ise birlik mesajı vererek, “Arnavutköy’de Erzurum’un ilçeleri arasında en çok Horasanlılar yaşıyor. Bugün siz Erzurumlu hemşerilerim ile bir arada olmaktan dolayı memnuniyet duydum. Ramazan ayının son günlerindeyiz. Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum” şeklinde konuştu.

Ilıcalı, Yıldırım’a Destek İstedi
Erzurum Eski Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı İstanbul seçimlerinde Ak Parti İBB Başkan adayı Binali Yıldırım’a destek isteyerek, “Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Bugün burada sizlerle olmaktan dolayı mutluluk duydum. Bildiğiniz gibi 23 Haziran’da İstanbul seçimi yenileniyor. Bu seçimde oy vermeyen eşimizi dostumuzu uyaralım ve ikna edelim. Sayın Binali Yıldırım’ın Türkiye’ye birçok hizmeti olmuştur. Geçtiğimiz Ramazan ayında Ovit Tüneli’ni açtık biliyorsunuz. İki gidiş iki geliş. Birçok hizmet yapıldı. 23 Haziran’da Sayın Binali Yıldırım’ın kazanacağına inancım tamdır. Ama bu milletimizin taktiri ile olacaktır. Bizlerde yanlış anlaşılmaları düzeltmeye çalışacağız. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlarım” diyerek Ak Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek istedi.

“Erzurum’a sık sık bekliyorum”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Erzurum’daki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Arnavutköy’de Erzurumluların yoğun yaşadığını belirten Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Arnavutköy’de Erzurumlu hemşerilerimiz başı çekiyor. Adeta küçük bir Erzurum. Gurbette, Erzurum’dan uzaktasınız. Ama sizleri Erzurum’a sık sık bekliyorum. Önümüzde Ramazan Bayramı var. Ramazan Bayramınız mübarek olsun” diyerek Erzurum’a davet etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba