Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 3 Haziran 2019

Sivas Zara Çaylı Köyü Derneği’nden İftar

Sivas Zara Çaylı Köyü Derneği bir iftar programı düzenleyerek Sivaslıları bir araya getirdi.

Suatlar’da bulunan dernek merkezinde düzenlenen iftar programına yaklaşık bin kişi katıldı. Programa MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Fırat, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç, Ak Parti Arnavutköy Meclis Üyesi Gökhan Özten, Sivaslılar Derneği Arnavutköy Şubesi Başkanı Abdurrahman Koçak, iş adamları, esnaflar ve birçok Sivaslı vatandaş katıldı.

“Bizleri çok mutlu ettiniz”
Programda ev sahibi olarak bir konuşma yapan Sivas Zara Çaylı Köyü Derneği Başkanı Gürsel Yurtseven katılımcılara teşekkür ederek, “Bizleri kırmayarak iftar programımıza katıldığınız için teşekkür ederim. Bizleri çok mutlu ettiniz. Duaların ve ibadetin daha da anlam kazandığı bu günlerde, yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp, yaşatmalıyız. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Bayramdan sonra düzenleyecek olduğumuz etkinliklere ve pikniğimize sizleri davet ediyorum” dedi.

“Ramazan kardeşlik duygularının pekiştirildiği bir aydır”
Sivas Zara Çaylı Köyü Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Özcan yaptığı konuşmada Ramazan ayının önemine vurgu yaparak, “Ramazan ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği bir aydır. Toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği, hoşgörü, sevgi ve merhametin bol olduğu mübarek Ramazan ayını fırsat bilerek yapılan ibadetler, ihtiyaç sahiplerine uzatılan yardım elleri, iftarlar ve sahurlar sayesinde ortak duygular yaşanmaktadır. Önümüzde Ramazan Bayramı var. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyor, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. İftar programımıza katıldığınız için teşekkür ederim” diye konuştu.

“Allah böyle huzurlu ortamlarda bir araya gelmeyi bizlere nasip etsin”
MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç ise yaptığı konuşmada yapılan tüm ibadetlerin kabul olmasını dileyerek, “Allah tutmuş olduğumuz oruçları kabul buyursun ve her zaman böyle güzel günlerde, böyle huzurlu ortamlarda bir araya gelmeyi bizlere nasip etsin. Önümüzde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı bulunmakta. Şimdiden Kadir Geceniz ve Ramazan Bayramınız mübarek olsun” şeklinde konuştu.

“Hayırlı Ramazanlar, hayırlı bayramlar diliyorum”
Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Fırat, Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı’nın selamını ileterek, “Sayın başkanımız 9 noktada iftar programı olduğu için katılamadı. Sizlere selamlarını ve muhabbetlerini ilettiler. Allah yaptığımız ibadetleri kabul etsin inşallah. Hayırlı Ramazanlar, hayırlı bayramlar diliyorum” diye konuştu.

“Birçok projede Binali Bey’in imzası var”
MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz kendisinin de Sivaslı olduğunu belirterek 23 Haziran seçimlerine değindi. Cumhur İttifakının 15 Temmuz’da kurulduğunu belirten Arkaz, “Biliyorsunuz 15 Temmuz’da Türk milleti bölünmek istendi, devlet yıkılmak istendi. O gece genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli dedi ki; ben ve teşkilatlarımız devletin ve hükümetin yanındayız dedi. O gün Cumhur İttifakı kuruldu ve devam ediyor. Biz devamından da yanayız. Çünkü bunu millet istiyor. Bildiğiniz gibi İstanbul seçimleri tekrarlanıyor. Seçimlerden sonra bir tane adam mağdur diyorlar. Mağdur olan Binali Bey. Nasıl oluyor da 29 bin oy farkı yarı yarıya düşüyor. Eğer sandıkların hepsi sayılsaydı şuan seçim olmazdı ve Binali Bey başkan olurdu. CHP’nin klasik ve kronik bir hastalığı var, ya sandıkta hallederler yada başka şekilde. Onun için bu sefer olmayacak, inşallah sandıklara sahip çıkacağız. Cumhur İttifakı’nın adayı Binali Yıldırım Bey’dir. Binali Bey’i ben çok uzun yıllardır tanırım. Devlet deneyimi var, tecrübesi var. Birçok projede imzası var. İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Avrasya Tüneli, duble yollar köprüler gibi birçok projede Binali Bey’in imzası var. Karşı taraftaki arkadaşımız Beylikdüzü Belediye başkanlığı yapmış. Zaten Beylikdüzü sonradan kurulan bir ilçemiz. Alt yapısı var, üst yapısı var, kaldırımı var, yolu var. Doğru dürüst icraatı yok. Birde bu işin siyasi yönü var. ÖDP orda, TKP orda, HDP orda, PKK orda bunları görmemiz lazım. HDP seçimin tekrarından CHP’den daha çok rahatsız. Neden çünkü HDP’ye çok şeyin çözü verildi. Yoksa durduk yere desteklemezler” dedi.

İftar sonrası MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz Sivaslılar Derneği Arnavutköy Şubesi’ni ziyaret etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba