Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 22 Mayıs 2016

Fatih Ortaokulu’nun Slovakya Serüveni

Erasmus+Okul Eğitimi Programı 2015-2017 yıllarını kapsayan “Let’s Save The Life On Our Planet” projesi stratejik ortaklarından biri olan Arnavutköy Fatih Ortaokulu, 2016 Nisan ayı programında üçüncü toplantısı olan Slovakya etkinliğini birbirinden güzel çalışmalarla tamamladı. 4 kız, 4 erkek toplam 8 öğrenci, 2 öğretmen ve 1 idareci ile gerçekleştirilen program bir hafta boyunca çeşitli etkinlik ve aktivitelerle programını sürdürdü.

Projenin koordinatör ülkesi olan Slovakya’da düzenlenen program dahilinde beş farklı ülkenin öğretmenleri, öğrencileri ve idarecileri bir araya gelerek farklı deneyim kazandılar. Öğrenciler ve öğretmenler okulun bulunduğu Varble şehrinin belediye başkanı ziyaret edildi, ülkenin başkenti Bratislava ve en eski şehirlerinden biri olan Nitra gezildi, tarihi kaleleri ve kiliseleri kapsayan bir kültür turu gerçekleştirildi. Ayrıca proje kapsamında ülkelerin hazırlamış oldukları kültürel dans gösterileri büyük bir organizasyonla sunuldu, kültürel bir festival düzenlendi. Stratejik ortaklık kurulan ülkelerin öğrencileri ve öğretmenleri birlikte projeyi temsil edecek bir şarkı besteledi ve seslendirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba