Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 22 Mayıs 2016

“Bu Görevi En İyi Şekilde Yapmaya Çalışacağım”

8 yıldır Ömerlispor’u tek başına sırtlayarak Süper Amatör’e taşıyan Vedat Dönmez Arnavutköy Kulüpler Birliği Başkanlığına seçildi.

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Ömerlispor’un Başkanı Vedat Dönmez İASKF ve TFF İstanbul amatör küme tertip komitesindeki görevinin yanı sıra Arnavutköy Kulüpler Birliği başkanlığına seçildi. Yapılan genel kurulla yeni seçilen başkan Vedat Dönmez önümüzdeki günlerde düzenleyeceği yemekle kulüplerle bir araya gelecek.

Başkan Vedat Dönmez konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Bağlı bulunduğumuz Arnavutköy ilçesindeki 10 kulübün başkan ve yöneticilerinin yapılan genel kurul sonrasında istediği doğrultusunda bu göreve getirildim. Bundan dolayı, beni buraya layık gören tüm kulüp Başkanı ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba