Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 26 Nisan 2017

Fenerbahçe Arnavutköy Temsilciliği’nden Anlamlı Ziyaret

Fenerbahçe Arnavutköy İlçe Temsilciliği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Arnavutköy Devlet Hastanesi’nde yatan çocukları ziyaret etti. Ziyarette hasta çocuklara hediyeler verildi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Fenerbahçe Arnavutköy İlçe Temsilciliği Başkanı Ferit Fidan, “Atatürk Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü olan 23 Nisan’ı Çocuk Bayramı olarak çocuklara armağan etmiştir. Bizde Fenerbahçe Arnavutköy İlçe Temsilciliği olarak yönetimimizle birlikte böylesine anlamlı bir günde hasta çocuklarımızı ziyaret ettik. Hem bayramlarını kutladık hem moral verdik. Allah hepsine acil şifa versin” dedi. Hastane yetkilileri hasta çocukların çok mutlu olduğunu dile getirerek Fenerbahçe Arnavutköy İlçe Temsilciliği yöneticilerine gösterdiklerini hassasiyetten dolayı teşekkür etti.
fenerbahçeliler (1)
fenerbahçeliler (2)
fenerbahçeliler (3)
fenerbahçeliler (4)
fenerbahçeliler (5)
fenerbahçeliler (6)
fenerbahçeliler (7)
fenerbahçeliler (8)
fenerbahçeliler (9)
fenerbahçeliler (10)
fenerbahçeliler (11)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba