Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 26 Nisan 2017

Yüksel Emir MHP İlçe Başkanlığına Yeniden Aday

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İlçe kongreleri başladı. MHP Arnavutköy’ün kongresi ise 30 Nisan Pazar günü saat 13:30’da Arnavutköy Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir 30 Nisan’da yapılacak olan kongrede İlçe Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. MHP Arnavutköy İlçe Teşkilatında basınla bir araya gelen Yüksel Emir, “İlçe kongremiz partimiz için, vatanımız milletimiz için, Arnavutköyümüz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yüksel Emir Kimdir?
1965 yılında Hadımköy’de doğdu. İlkokulu Hadımköy’de tamamladı. Sırasıyla Sarıyer Ortaokulu, Büyükçekmece Lisesi’ni tamamladı. Elazığ polis okulundan mezun olarak Emniyet Genel Müdürlüğü’nde çalışmaya başladı. Anadolu Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamladı. Emekli olduktan sonra Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi olarak 2009 Yerel Seçimleri’nde siyasete başladı. 2009-2014 yılları arasında Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği görevini yaptı. 2014 Yerel Seçimleri’nde MHP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı oldu. 2014 yerel seçimlerinden sonra MHP Arnavutköy İlçe Başkanı olan Emir, 2014 yılından beri İlçe Başkanlığı görevini yürütüyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba