Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 30 Ekim 2016

Fenerbahçe’den Örnek Davranış

Fenerbahçe ve Kızılay ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi. Arnavutköy’de de kan bağışı noktası kuruldu. Arnavutköy’de bulunan Fenerbahçelilerin yanı sıra diğer takımların taraftarları da burada kan bağışında bulundu.

Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı ve Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar destek verdi.
fenerbahce
“Destek olan herkese teşekkür ederim”
Fenerbahçe Arnavutköy İlçe Temsilciliği Başkanı Ferit Fidan kan bağışı kampanyası hakkında bir açıklama yaparak, “Her yıl binlerce vatandaşımız kan bulamağı için hayatını kaybediyor. O yüzden bu kampanya çok önemli. Bizde Fenerbahçe olarak böyle bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldık. İstanbul’da 12 ayrı noktada kan bağışı noktası kuruldu. Bunlardan birisi de Arnavutköy’de kuruldu. Fenerbahçe taraftarımız ve vatandaşlarımız duyarlılık göstererek kan bağışında bulundu. Ayrıca ilçemizde bulunan Beşiktaşlılar Derneği ve Galatasaraylılar Derneği’de destek oldular. Duyarlılık göstererek destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.
fenerbahce2
Taraftar derneklerinden dostluk mesajı
Fenerbahçe ve Kızılay’ın ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasına Arnavutköy’de bulunan Beşiktaşlılar Derneği ve Galatasaraylılar Derneği’de destek oldu. Taraftar derneklerinin yöneticileri kan bağışı noktasına gelerek dostluk mesajı verdiler. Bu sırada renkli görüntüler ortaya çıktı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba