Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 30 Ekim 2016

Arnavutköy Ülkü Ocakları’ndan Teşekkür Kahvaltısı

Arnavutköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Arnavutköy Kozlar Parkı Amfi Tiyatro’da düzenlenen “Gençlik ve Cumhuriyet Şöleni”ne sponsor olan işadamı ve esnaflara teşekkür kahvaltısı düzenledi.

Vadipark Hasbahçe tesislerinde düzenlenen kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Arnavutköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Feyyaz Uzun, “Gençlik ve Cumhuriyet Şöleni”nin gerçekleşmesinde maddi ve manevi katkı sunan herkese teşekkür etti. Feyyaz Uzun Ülkü Ocakları olarak Arnavutköy’de ilk kez gerçekleştirdikleri şölenin ilgi görmesinden memnun olduklarını belirterek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini vurguladı. Arnavutköy Belediyesi’ne de katkılarından dolayı teşekkür eden Feyyaz Uzun, “Ülkü Ocakları olarak etüt, üniversiteye hazırlık rehberlik konusunda öğrencilerimize destek oluyoruz. Bilgilendirme seminerleri, konferans ve paneller yapıyoruz. Gençlerimize yönelik sinema, tiyatro, sportif faaliyetler düzenliyoruz. Bunların yanında ilk yardım, İngilizce eğitimleri ile gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Yakın zamanda ilçemizde ikamet eden gençlerimizi müze gezileri, il dışı gezileri gibi gezilere götüreceğiz ve tarihimizde önemli yeri olan tarihi mekanlarımızı ziyaret edeceğiz. Ayrıca her Perşembe günü ocağımızda mevlid okutulmaktadır. Ülkü Ocakları olarak gençliğimizi kötü alışkanlıklardan alıkoyarak, vatanı ve milleti için yararlı bireyler yetiştirmek için çaba sarfediyoruz” dedi.
ulku-ocaklari-tesekkur1
“Belediye olarak desteklerimiz devam edecek”
Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Arnavutköy Belediyesi Kültür Hizmetleri Müdürü Mithat Yolcu ise, Arnavutköy’ün kültürel anlamda kalkınması ve daima ileriye gitmesi için düzenlenen etkinliklere belediye olarak destek olacaklarını söyledi. Mithat Yolcu ayrıca Ülkü Ocakları’nın gerçekleştirdiği Gençlik ve Cumhuriyet Şöleni’nin STK olarak en geniş katılımlı programlardan birisi olduğunu ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba