Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 30 Eylül 2018

Fidan Ailesinin Mutlu Günü

Fenerbahçe Arnavutköy İlçe Temsilciliği Başkanı Ferit Fidan’ın oğlu Fikret Fidan dünya evine girdi.

Sultangazi Sahra Sultan Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, esnaflar, işadamları, meclis üyeleri ile Fidan ve Bahtiyar ailesinin dostları katıldı. Ayrıca düğüne MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli telgraf gönderdi.

Düğüne gelen misafirlerini kapıda karşılayan Fidan ve Bahtiyar ailesi misafirleriyle teker teker ilgilendi. Fenerbahçe Arnavutköy İlçe Temsilciliği Başkanı Ferit Fidan düğüne katılan dostlarına teşekkür ederek, “Yavrularımız kutsal bir müesseseye adım attılar. Kendilerine mutluluklar diliyorum. Geleneklerine bağlı, ahlaklı ve huzurlu bir yaşam sürmeleri benim bir baba olarak en büyük temennimdir. Böylesine mutlu bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, uzaktan yakından gelen tüm misafirlerimize çok teşekkür ederim” dedi. Düğüne katılan davetliler, çalınan müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendi.

TEŞEKKÜR
DÜĞÜN TÖRENİMİZE KATILARAK BİZLERİ ONURLANDIRAN TÜM DOSTLARIMIZA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADIKLARI İÇİN KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.

Ferit Fidan

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba