Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Aralık 2018

Gazeteci Kerim Güney Meclis İçin Başvurdu

Arnavutköy’ün sevilen gazetecilerinden Arnavutköy Gazetesi Sahibi A. Kerim Güney, 2019’da gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı
Aday adaylığı başvurusunu MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç’a teslim eden Güney, Arnavutköy’de 10 yıldır gazetecilik yaptığını ve bu süre zarfında da Arnavutköy’deki birçok sıkıntıyı yerinde gördüğünü ve özellikle son 15 yıldır Arnavutköy’de ileriye dönük ciddi bir belediyecilik yapılmadığını söyleyerek, “Yaptığım haberlerle o sıkıntıları her daim dile getirmeye ve çözüm bulmaya çalıştık. Görüyorum ki Arnavutköy’de vatandaşın hizmet alma noktasında çok büyük sıkıntıları var. 15 yıldır Arnavutköy’ün bir adım ileriye gittiğini göremiyoruz. Vatandaş ile Belediye arasında büyük kopukluk var. Bir vatandaşın Belediye Başkanına ulaşması neredeyse imkansız. Derdini tasasını anlatacağı bir muhatap bulamamakta. Ben bir gazeteci olarak Belediye Başkanına ulaşmakta sıkıntı çekiyor isem vatandaşı düşünemiyorum. Arnavutköy’ün ve Arnavutköy’lünün makus talihini bu dönem yeneceğine inancım sonsuz” dedi.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMA VAKTİ GELDİ
Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunu eşi ve oğlu ile birlikte yapan Güney, “Bizler zaten gazeteci olarak siyasetin her daim içindeyiz. 16 yıldır bu mesleği layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum. Şimdi sıra gazete satırlarından yazdığımız sıkıntıları bizzat yerinde çözüme kavuşturma zamanı. Elimizi taşın altına koyma zamanının geldiğini düşünüyorum. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri muzaffer kılsın. Arnavutköy’ü yaşanabilir bir İlçe yapmak için Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarının ehil olduğuna inancım tamdır. Bu süreçte benden desteğini hiç esirgemeyen aileme, dostlarıma ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

ULUÇ: BAŞVURU BİZLERİ MEMNUN ETTİ
Arnavutköy’de basının önemli bir rol üstlendiğini ve kamuoyunun doğru bir şekilde bilgilenmesine katkı sunduğunu her daim gördüklerini söyleyen MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç da gazeteci A. Kerim Güney’in Belediye Meclis Üyeliği için yaptığı aday adaylığı başvurusunu memnuniyetle karşıladı. Gazetecilerin toplumun aynası olduğunu ifade eden Uluç, “Toplumu bilgilendiren gazetecilern aynı zamanda toplumu ilgilendiren birçok meselede de görev alarak sorumluluk üstlenmeye çalışmaları olumlu bir davranıştır. Bu manada kendisi ile yol yürümekten büyük onur duyduğumuz gazeteci dostumuz Kerim beyin başvurusu bizleri memnun etti” dedi.

A. KERİM GÜNEY KİMDİR ?
1985 Karabük-Yenice doğumlu olan A. Kerim Güney, İlk, Orta ve Lise öğretimini Yenice’de tamamladı. Üniversite öğrenimini Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kooperatifçilik Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı. Arnavutköy’de 2011 yılında Arnavutköy Gazetesi adı altında yerel bir gazete kuran A.Kerim Güney, gazetecilik mesleğine 16 yaşında memleketi Karabük’te başladı. Arnavutköy’de 4,5 yıl ücretli öğretmenlikte yapan A.Kerim Güney, bölgemizde çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da görev alıyor. A.Kerim Güney bölgemizde, Arnavutköy Galatasaray’lı Yönetici ve İş Adamları Derneği Kurucu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı, Hadımköy Sev-Say Engelliler Derneği Başkan Yardımcılığı, Taşolukspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmakta. A. Kerim Güney 4,5 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Yönetim Kurulu üyeliği yapmakta iken, 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimleri öncesi Arnavutköy Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için yönetim kurulunda ki görevinden ayrıldı. A.Kerim Güney evli ve 1 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba