Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Aralık 2018

Lezzetin Yeni Adresi: Gogga Cafe ve Restaurant

Gogga Cafe ve Restaurant Arnavutköy’de görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi. Güler yüzlü hizmeti ve nezih bir ortamıyla fark yaratan Gogga Cafe ve Restaurant ailenizle veya sevdiklerinizle birlikte eğlenebileceğiniz ve vakit geçirebileceğiniz bir mekan olarak dikkat çekiyor.

Vedat Çelebi, Aslan Yaşar, Bülent Ziyaoğlu, Suat Gültekin ve Şenol Çalgıcı ortaklığı ile Arnavutköy’de açılan Gogga Cafe ve Restaurant 1000 m2 kullanım alanına sahip ve 400 kişi kapasiteli. Dünya mutfağından lezzetler de sunan Gogga Cafe ve Restaurant’ta çocuk oyun alanı, mescid, ücretsiz maç yayınları, otopark, nargile alanı, teras alanı, kahvaltı menüsü, et yemekleri, balık çeşitleri, pide çeşitleri, tatlı çeşitleri ve birçok yemek çeşidini bulabilirsiniz. Ayrıca nargile ve içecek çeşitlerinin yanı sıra nezih mekanı ile Arnavutköylüleri bekliyor.

Yoğun katılım oldu
Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılışa Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcıları Turgut Baran ve Kemal Aygenli, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü İlker Şahin, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Ruhi Tuncel, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç, İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Tuncay Aktürk, HDP Arnavutköy İlçe Başkanı Cevdet Yeşilkaya, Bolluca Eski Belediye Başkanı Bahri Kazankaya, Boğazköy Eski Belediye Başkanı Hatip Aras, Haraççı Eski Belediye Başkanı Metin Karan, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ, Ak Parti Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adayları Abdullah Demirhan ve Fatih Karabalık, KAIDER Dernek Başkanı Çetin Çelebi, Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Emrullah Günay, Arnavutköy Eski Ülkü Ocakları Başkanı Feyyaz Uzun, MHP Erzincan Belediye Başkan Aday Adayı Mutlu Özdemir, işadamları, esnaflar ve birçok vatandaş katıldı.

“İstihdama katkı sağlaması bizleri ayrıca mutlu ediyor”
İstihdama katkı sağlamasından ve kaliteyi Arnavutköylülere sunmalarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, “Arnavutköy gelişiyor ve büyüyor. Büyürken de böylesine kıymetli markaların burada yatırım yapması, istihdama katkı sağlaması, kaliteyi buraya getirmeleri bizleri ayrıca mutlu ediyor. Yatırım yapan arkadaşları tebrik ediyorum ve hayırlı kazançlar olmasını temenni ediyorum. Rabbim hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

“Hayırlı olmasını temenni ediyorum”
Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı ise konuşmasında, “Öncelikle bu kıymetli markanın Arnavutköyümüze ve işletme sahiplerine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu markanın Arnavutköy şubesinin sahipleri çok değerli dostlarımız. Onları yakından tanıyoruz, kendilerine başarılar diliyorum. Bol bereketli kazançlar temenni ediyorum. İnşallah gönüllerindekini Allah nasip eder, ümidiyle tekraren hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Birbirinden leziz yemek ve içecek çeşitleri
Dünya ve Türk mutfağından birçok leziz yemek olduğunu belirten Yönetim Kurulu Üyesi Aslan Yaşar, “İsmini 1000 yıllık geçmişi olan Trabzon’un Araklı ilçesine bağlı Goga köyünden alan Gogga, köy sakinlerinden olan Aksoy ailesi tarafından 2000’li yıllarda gıda sektörüne girdi. Gelişen Arnavutköy’de böylesine bir markaya ihtiyaç olduğunu düşündük ve bu markayı Arnavutköylülerin hizmetine sunduk. Dünya ve Türk mutfağının birbirinden leziz yemek çeşitlerini, tatlı çeşitleri, içecek ve nargile çeşitlerini Gogga Cafe ve Restaurant’ta bulabilirsiniz. Ailelerimizi ve çocuklarımızı da düşündük. Ailelerimiz çocuklarıyla birlikte geldiğinde çocuklarını oyun alanına bırakabilecekler. Arnavutköyümüze hayırlı olsun. Tüm Arnavutköylüleri  Gogga Arnavutköy şubesine bekliyoruz. Açılışımıza katılan tüm dostlarımıza, arkadaşlarım ve kendi adıma teşekkür ediyorum” dedi.
Dualarla açılan Gogga Cafe ve Restaurant’ın açılış kurdelesi kesimi sonrası davetliler Gogga’yı gezerek firma hakkında bilgi aldı. Davetlilere yapılan ikramın ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından tören son buldu.










Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba