Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 15 Mayıs 2019

Geleceğin Kapılarını Açıyoruz

Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ‘1071 çocuk yazar ve genç kalemlerimizle geleceğin kapılarını açıyoruz’ konseptiyle 5. geleneksel Bilim Kültür ve Sanat günleri düzenliyor.
 
Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 21-22-23 Mayıs tarihlerinde Arnavutköy Belediyesi Yeni Yönetim Merkezi Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde 5. Geleneksel Bilim Kültür ve Sanat günleri düzenleyecek. 21 Mayıs 2019 Salı günü saat:10.00’da Arnavutköy Belediyesi Yeni Yönetim Merkezi otopark alanında ‘1071 çocuk yazar ve genç kalemlerimizle geleceğin kapılarını açıyoruz’ etkinliği ile başlayacak.
 
Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu 75 stant,1071 çocuk yazar ve genç kalemler ve okulların ürettiği bilimsel, kültürel ve sanatsal ürünler, eserler sergilenecek. Okulların yıl boyunca ürettikleri Arnavutköy halkının beğenisine sunulacak. Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 3 yıldan beri yürüttüğü çocuk yazarlar ve okul yayınları projesi meyvelerini ciddi anlamda vermeye başladı. 1. yıl 350 çocuk yazar keşfedilerek, çocukların hazırladıkları kitaplar ve eserler, 2. yıl 607 çocuk yazar keşfedilerek;  eserleri, ürün ve kitapları Arnavutköy halkıyla buluşturuldu. 3 yıl yani bu yıl ise 1071 çocuk yazar ve genç kalemler keşfedildi.

“Arnavutköy halkımızı ve eğitime duyarlı herkesi davet ediyoruz”
Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Bu çocuklar güçlü Türkiye’nin yarınlarıdır. Çocuklarımız çok değerli ve önemlidir. Yapılan çalışma okullarımız ve öğretmenlerimizin ne güzel işler çıkardığının göstergesidir. Bu nedenle bu yıl 5.geleneksel Bilim Kültür ve Sanat Günleri ve 3.Okul Yayınları ve Ülfet Şenliği konseptini ‘1071 çocuk yazarımız ve genç kalemlerimizle geleceğin kapılarını açıyoruz’ cümlesiyle temalaştırdık. Bilim Kültür ve Sanat Günleri’nde 1071 çocuk yazarımız ve genç kalemlerimizle görkemli bir açılış yapmayı, çocuk yazar ve genç kalemlerimizi bütün Arnavutköy, İstanbul ve Türkiye’ye mal etmeyi düşünüyoruz. 21 Mayıs Salı günü saat:10:00’da Arnavutköy Belediyesi önünde bulunan otopark alanında 1071 çocuk yazarımız  üzerlerinde tişört, ellerinde yazdıkları kitaplar ve balonlarla 1071 çocuk yazarımız yazısını canlı yazarak balonlarını uçuracaklardır. Çadırımız, bando takımımız ve mehteran ekibimiz, protokol ve halkımızla 1071 çocuk yazarımızı hep birlikte alkışlayıp onlara muazzam bir özgüven  kazandıracağız. Daha sonra Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde çocuk yazarlarımız hikayelerini anlatacaklardır.1071 çocuk yazarımızın keşfedilerek ellerinden tutulup, onlara özgüven kazandırarak geleceğin yazarları, şairleri ve aydınları olmalarının sağlanması gerçekten çok çok önemli ve kıymetlidir. Akabinde çocuk yazarlarımız ve genç kalemlerimiz stantlarında kitaplarını imzalayacaklardır. 30 bin ziyaretçinin katılımını beklemekteyiz. Tüm basın mensuplarını, Arnavutköy halkımızı ve eğitime duyarlı herkesi buraya tanık olmaya davet ediyoruz” dedi.

Yer: Arnavutköy Belediyesi Yeni Yönetim Merkezi Nuri Pakdil Kültür Merkezi / Arnavutköy
Tarih: 21 Mayıs 2019 Salı
Saat: 10:00

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba