Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 31 Ekim 2016

Giresun Belediye Başkanı Arnavutköy’deki Hemşerilerini Ziyaret Etti

Arnavutköy Giresunlular Derneği’ni Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ziyaret etti. Belediye Başkanı Aksu Arnavutköy Giresunlular Derneği’nde yoğun ilgiyle karşılandı.

“Ortak paydamız Giresun”
Arnavutköy Giresunlular Derneği tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıya katılan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Sizler burada gelecek arayan bizim değerlerimizsiniz. İmkan bulsanız çoğunuz Giresun’a dönersiniz. Giresun’u buradan takip ediyorsunuz. Memleketinizi özlüyorsunuz. Ben belediye başkanı olarak bir siyasi partiden seçildim. Partimi çok seviyorum. Ama kazandıktan sonra Giresun var. Siyasi görüşü ne olursa olsun kimseyi dışlamayalım. Bizim hepimizin ortak paydası çok sevdiğimiz Giresun var” dedi.
giresunlular1
“Hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum”
Arnavutköy Giresunlular Derneği Başkanı Ahmet Karasakal ise yaptığı konuşmada, “Bizler gurbetteki Giresunlular olarak elbette Giresunumuzu özlüyoruz. Mümkün olduğunca Giresun’a gidiyoruz. Belediye başkanımız yaptığı hizmetlerle adeta Giresun’un çehresini değiştirdi. Yapılan hizmetlerin örnek olarak gösterildiğine şahit oluyoruz. Derneğimiz adına Başkanımız Kerim Aksu’ya Giresun’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
giresunlular2
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Kerim Aksu bir süre vatandaşlarla sohbet etti ve daha sonra Arnavutköy’den ayrıldı.
giresunlular3

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba