Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 14 Ocak 2017

İslambey Mahallesi Muhtarlığı Öncülüğünde Halep’e Yardım

Arnavutköy – İslambey Mahalle Muhtarı Şahimerdan Fidaner öncülüğünde Halep’e yardım götürüldü. İçerisinde gıda, yatak, hazır giyim, çocuk maması, çocuk bisküvisi, mutfak eşyası ve su olmak üzere 1 tırla Suriye’ye giden Fidaner ve beraberindekiler yardımları bizzat kendisi dağıttı.

Fidaner “Çocukların sevinci her şeye değer”
İslambey Mahalle Muhtarı Şahimerdan Fidaner yaptığı açıklamada “Çocukların sevinci her şeye değer” Dedi. Fidaner “Suriye’de Esed rejimi ve rejim yanlısı yabancı teröristlerin kuşatmasındaki doğu Halep’ten ve muhaliflerin kontrolündeki Fua ve Kefreya beldelerinden Suriye sınırındaki güvenli bölgelere çekilen halka destek olmak amacıyla muhtarlığımız olarak yardım kampanyası düzenledik. Devletimizin buradaki halka yardım noktasında yaptıkları ortada. Allah devletimize zeval vermesin. Ancak bizlerde sivil toplum kuruluşları olarak üstümüze düşeni yapmayı kendimize görev edindik” diye belirtti.

“Esnaf arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim”
Fidaner, “Muhtarlığımız olarak böyle bir yardımda bulunmayı dile getirdiğimiz anda birçok İşadamı arkadaşımız bizlere yardım taleplerini iletti. Kısa süre içerisinde de 1 tır yardım malzemesini toparlayıp Suriye’ye geldik. Yardımları bizzat kendi ellerimizle dağıtıyoruz. En önemlisi Esed rejiminden kaçan küçücük, masum çocuklarımızın o sevinçlerini görmek herşeye bedel. Özellikle bizim bu sevinci yaşamamıza vesile olan Nasip Gayrimenkul, Konak Gayrimenkul, Çekim Yapı, Kahraman Gayrimenkul, Seyko Tekstil, Eser Tekstil, Bizim Manav ve esnaf arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Kerim Güney

suriye yardim (2)

suriye yardim (3)

suriye yardim (1)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba