Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 6 Kasım 2017

Kafkas Turizm Şoförlerine Seminer

Okul ve personel taşımacılığında adından söz ettiren Arnavutköy’ün köklü firmalarından Kafkas Turizm şoförlerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi. Noorden Cafe’de kahvaltılı olarak düzenlenen programda bir konuşma yapan Kafkas Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Maden, “2017 – 2018 eğitim öğretim yılının öğrencilere, velilere ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Araca bindiği andan itibaren onlar bizim emanetimizdir”
Öğrencilerin kendilerine emanet olduğunu belirten Kurtuluş Maden konuşmasında, “Öncelikli hedefimiz öğrencilerimizi titizlikle ve özenle evlerinden uzaklaştıkları ilk andan itibaren güvenli bir şekilde okullarına ulaştırmaktır. Okul sonrası da evlerine güvenli şekilde bırakmaktır. Bu anlamda sizlerinde titizlikle ve daha dikkatli olmanızı temenni ediyorum. Güvenlik her zaman önceliğimiz olmuştur ve bundan sonrada önceliğimiz olacaktır. Sizlere çok büyük görevler düşüyor. Öğrencilerin sizleri örnek alacağını unutmayın. Bu nedenle çok dikkatli olmalısınız, iyi örnek olacak davranışları sergilemelisiniz. Öğrencilerle iletişim içerisinde olun. Araca bindiği andan itibaren onlar bizim emanetimizdir. O yüzden özveri ile okullarına ulaştırmalısınız. Bizler öğrencileri güvenli bir şekilde getirip götürmekle sorumluyuz. Öğrenci, ailesine ve okul idaresine teslim edilinceye kadar her türlü sorumluluğun bize ait olduğunu unutmayın” dedi.

“Geniş araç filomuzla hizmet vermekteyiz”
Kafkas Turizm hakkında bilgi veren Kurtuluş Maden, “Kafkas Turizm olarak birinci önceliğimiz taşımacılığını yaptığımız okul, fabrika, kurum ve kuruluşlardaki müşterilerimizin can güveliği ve müşteri memnuniyetidir. Okul taşımacılığı, personel taşımacılığı, vip araç hizmetleri, tur ve gezi taşımacılığı alanında geniş araç filomuzla hizmet vermekteyiz. Taşımacılık sektöründe yenilikleri takip ederek misafirlerimize yolculuk boyunca konforlu ve güvenli bir hizmet sunma gayreti içindeyiz. Araçlarımızın içinde ve dışında kamera vardır. Ayrıca araçlarımız GPS ile takip edilmektedir. Deneyimli kadromuzla birlikte standartlara uygun şekilde taşımacılık hizmeti vermekteyiz” diye konuştu.




Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba