Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 2 Kasım 2017

İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığına Mustafa Vural Atandı

Meral Akşener tarafından kurulan İYİ Parti’nin Arnavutköy ilçe başkanı belli oldu. İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığına Mustafa Vural atandı. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Başkanlığına atanan Ersin Beyaz, İlçe başkanlıklarının atamalarını da hızlı bir şekilde yapmaya başladı. Ersin Beyaz, Arnavutköy İlçe Başkanlığına Arnavutköy Rumeli Ve Balkan Türkleri Derneği (RUBADER) eski Başkanı Mustafa Vural’ı atadı.

Mustafa Vural sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Meral AKŞENER’in teveccühü ile , İl Başkanımız Ersin BEYAZ abimin kararı ile bugün itibari ile İYİ PARTİ Arnavutköy İlçe Başkanlığına görevlendirmemiz yapıldı. İl Başkanımızın sözü sözümüzdür, Allah’ın izniyle gerçekleştirilecek ilk yerel seçimde Fatih’in Şehri İstanbul’un anahtarını Genel Başkanımıza takdim edeceğiz. Arnavutköy İYİ olacak. İstanbul İYİ olacak. Türkiye İYİ olacak” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba