Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Haziran 2017

MHP Arnavutköy’den 2 Bin Kişilik İftar

Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında 2 bine yakın partili partisiz vatandaş iftar yaptı. Daha önce açık alanda yapılması düşünülen program havanın yağmurlu geçeceği ihtimali üzerine Bolluca’daki kapalı pazar alanında yapıldı. “Kalplerimiz de Sofralarımız da Bir Olsun” adı altındaki iftar programına MHP İstanbul Milletvekilleri Arzu Erdem ve İsmail Faruk Aksu’nun yanı sıra MHP MYK üyesi Volkan Yılmaz, İstanbul il yöneticileri, ülkü ocak başkanları ve 2 bine yakın vatandaş katıldı.
Emir; “Herkese hayırlı bayramlar”
Bolluca Kapalı Pazar alanında misafirleri kapıda karşılayan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir ve ekibi gelen herkesle tek tek ilgilendi. Okunan ezanla başlayan iftar yemeğinin ardından tüm misafirlere hitaben bir hoş geldiniz konuşması yapan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir konuşmasında; “Bugün babalar günü ve bu sebeple başta şehit babalar olmak üzere tüm babaların günlerini kutluyorum. Tüm misafirlerimize bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Önümüzde Kadir Gecesi var. Hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Herkes bayramda sevdikleriyle birlikte olsun inşallah. Şimdiden hayırlı bayramlar” şeklinde konuştu.
mhp iftar (1)
Yılmaz; “Önce ülkem ve milletim diyorum”
Yüksel Emir’in ardından MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Volkan Yılmaz ise konuşmasında, “Öncelikle bu iftar programının hazırlanmasında başta Yüksel Başkan olmaz üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum. Bugün babalar günü. Bu vesileyle izlediğim bir videoda gördüğüm bir şehit kızımızın görüntüsü beni çok etkiledi. Şehit babalar başta olmak üzere tüm babaların günlerini kutluyorum. Burada şu tespiti yapmak istiyorum. Genel başkanımızın cumhurbaşkanlığı ve başkanlık sürecinde yaptığı bir değerlendirmeyi aktarmak istiyorum.  Genel başkanımız bizlere hitaben; “Ben siyasete önce ülkem ve milletim, sonra partim en son ben diyerek başladım” dedi. Ben de aynen genel başkanımız gibi diyorum ki; “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve sonra ben diyorum” şeklinde konuştu.
Aksu; “Artık ülkede taşlar yerine oturuyor”
İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ise konuşmasında, “Ülkemiz sıkıntılı 2 yıl geçirdi. Türk milletinin kararlı duruşu sayesinde artık taşlar yerine oturmaya başladı. Bölgemizi ve çevremizdeki gelişmeleri iyi okumak lazım. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, rahmetli Alparslan Türkeş ve milleti ve vatanı için canını vermiş tüm vatanseverler için rahmet dileklerimle beraber, önümüzdeki Kadir Gecesi’nin milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
mhp iftar (2)
Erdem; “Liderimiz benim manevi babamdır”
İstanbul Milletvekili Arzu Erdem babalar gününü kutlayarak, “Ben babamı erken yaşta kaybettim. Yalnız Rabbim bana öyle bir baba verdi ki, hamdediyorum. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin bir evladı olarak sizlere selamlarını getirdim. Bizlere bu ruhu yaşatan başta İlçe Başkanımız Yüksel Emir ve yönetimine, kadın kollarına teşekkür ediyorum. Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Ancak biz bir oldukça düşman zayıf kalacaktır. Önümüzde Kadir Gecesi var. Bu gecenin hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şimdiden hayırlı bayramlar. Ne mutlu Türk’üm diyene” şeklinde konuştu.

Haber: Mustafa Teke

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba