Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Mart 2019

Millet İttifakı’ndan Fener Alayı

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Millet İttifakı ortakları İYİ Parti ve CHP fener alayı düzenlendi.

Fener alayına Millet İttifakı Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Av. Muharrem Yaman, İYİ Parti ve CHP Meclis Üyesi Adayları, her iki partiden yöneticilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Arnavutköy Fatih Caddesi’nde başlayan Fener Alayı, Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Arnavutköy’ün çıkışında ellerinde fenerlerle yürüyüşe geçen İYİ Parti ve CHP’ilerin yürüyüşüne çevredeki vatandaşlar da eşlik etti. Fatih Caddesi boyunca Çanakkale Türküleri ve marşlarla ilerleyen kalabalık, Arnavutköy Cumhuriyet Meydanı’na kadar geldi. Burada toplanan kalabalığa hitap eden İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Tuncay Aktürk, “Bizlere bu cennet vatanı armağan eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların vermiş olduğu kutlu mücadele sonucu hala dimdik ayaktayız” dedi.

Yaman: Her zaman onlara minnettarız

Millet İttifakı (İYİ Parti – CHP) Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Av. Muharrem Yaman ise yaptığı konuşmada Çanakkale Zaferi’nin önemine vurgu yaparak, “Bundan 104 yıl önce kalbi bu vatan için çarpan Türk Milleti, çoluk çocuk demeden topyekün bir mücadele ile tüm yokluklara rağmen yedi düvele karşı bir zafer kazandı. Onlar vatanları için Çanakkale’ye gittiler. Bize düşen, onların canları ile bize bıraktığı bu toprakları ebediyete kadar yaşatmaktır. Her zaman onlara minnettarız. Bizler de çocuklarımızı bu bilinçle yetiştirmeliyiz” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba