Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 1 Mart 2019

Muharrem Yaman Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Millet İttifakının (İYİ Parti – CHP) Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Av. Muharrem Yaman, seçim çalışmaları kapsamında Anadolu Mahallesi’nde bulunan Salı Pazarı’nda pazarcı esnaflarını ziyaret etti.

Ziyarete İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Tuncay Aktürk, meclis üyesi adayları ve partililerde katıldı. Belediye Başkan Adayı Av. Muharrem Yaman pazarcı esnafının sorunlarını ve önerilerini dinleyerek, “Belediyeyi kazandığımızda sorunları çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi. Vatandaşlarla da sohbet eden Yaman, destek istedi.

İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Tuncay Aktürk ise, değişime inandıklarını ve durmadan çalışacaklarını söyleyerek, “İyi hizmet verebilmek için sizlerden destek istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba