Ana Sayfa MESAJLAR 17 Mart 2018

Mustafa Karakuş’un Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

KA-BİL Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karakuş 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Mustafa Karakuş mesajında, “Çanakkale Zaferi milletimizin kahramanlığı, azmi, iradesi, cesareti ve vatan sevgisinin yanı sıra, merhametini tüm insanlığa örnek olacak şekilde ortaya koymuştur. Çanakkale Savaşı, bir kahramanlık abidesi olmakla birlikte dünya tarihinde müstesna bir yere sahiptir. Bu vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimiz, milletimizin değerlerinin ne kadar sağlam ve güçlü olduğunu kanıtlamışlardır. Birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı koruduğumuz sürece inanıyorum ki, yarınlarımız daha güzel ve daha parlak olacaktır. Bu vesileyle vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba