Ana Sayfa MESAJLAR 17 Mart 2018

Recai Koç’un Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

MHP Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Recai Koç 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Recai Koç mesajında, “Çanakkale Zaferi’yle milletimiz vatan sevgisini, cesaretini, azmini, kahramanlığını ortaya koymuştur. Çanakkale Zaferi, tarihin o güne kadar tanık olmadığı muhteşem bir zaferdir. Çanakkale Savaşı, milletimizin zamanın en güçlü ve donanımlı ordularına karşı inanç, vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğu büyük bir mücadeledir. Bu zafer, öyle bir inanç ve ruhla yazılmıştır ki sadece sayısal gücün ve donanım üstünlüğünün savaşı kazanmada tek başına yeterli olmayacağı adeta dünyaya kanıtlanmıştır. Çanakkale Zaferini kutluyor, başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba