Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 1 Şubat 2013

Öğrencilerin Karne Hediyesi Tiyatro Ve Film Gösterimi

Arnavutköy Belediyesi, Arnavutköy Kültür Merkezinde sömestr tatilinde öğrenciler için iki tane film gösterimi gerçekleştirecek.

Arnavutköy Kültür Merkezinde 2 Şubat 2013 Cumartesi günü saat 15.00’te “Nasreddin Hoca ve Karakaçan” oyunu ile başlayacak. Nasreddin Hoca’nın yol gösterici kimliği, hazırcevaplılığı, ince mizah anlayışını ortaya koyan oyun öğrencileri bekliyor.

3 Şubat 2013 Pazar günü ilk film gösterimi “Madagaskar 3” filmi ile başlayacak. Birinci seansı saat 09.30’da, ikinci gösterimi saat 13.00’te başlayacak. Filmde; Dört sevimli arkadaşımız olan Alex, Melman, Gloria ve Marty, New York’a dönmek için yine çaba içerisindedirler. Bu sefer bir sirke katılırlar ve sirk ile birlikte gezmeye başlarlar. Fakat sirkte başlarına geleceklerinden haberleri yoktur.

Filmin ardından saat 15.00’te başlayacak Animasyon Gösterileri ile çocuklarımız mutlu olacaklar. Birbirinden yetenekli jonglörler, komik ve muzip palyaçolar Arnavutköy Kültür Merkezi’nde…

Saat 16.00’da ise; “Volkan Abi İle Çocuk Şarkıları Ve Kukla Show” başlayacak. Birbirinden eğlenceli çocuk şarkıları ve renkli, komik kuklalarıyla Volkan abi Arnavutköy Kültür Merkezi’nde keyifli bir show için sizlerle bir araya geliyor. Hem çocukların hem de ailelerin severek izleyecekleri bu eşsiz gösteriler sizleri bekliyor.

9 Şubat 2013 Cumartesi günü “ Eşekli Kütüphaneci” oyunu saat 15.00’te başlayacak. Emekli bir kütüphanecinin köylere hizmet götürmek amacı ile eşeğine yüklediği kitaplarla dolaşmasını konu alan “Eşekli Kütüphaneci”, çocuklara ve büyüklere kitap okumanın önemini ve bizleri ne kadar değiştirdiğini öğreten müzikli interaktif bir oyundur.

10 Şubat 2013 Pazar günü “Çizmeli Kedi” filmi birinci seansı saat 9.30’da, ikinci seansı saat 13.00’te başlayacak. Çizmeli Kedi, Shrek evreninin en sevilen karakterlerinden biri – Kedi’nin (Antonio Banderas) meşhur Altın Yumurtlayan Kaz’ı çalmak için dahi Rafadan Kafadan (Zach Galifianikis) ve sokakları iyi bilen Kitty (Salma Hayek) ile birlikte çalışmaya başlamasının komik ve cesur hikayesini sinemaya taşıyor…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba