Ana Sayfa MESAJLAR 18 Mart 2017

Ramazan Altınkaynak’ın Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Arnavutköy Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ramazan Altınkaynak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ramazan Altınkaynak mesajında, “Düşman donanmasının Çanakkale’yi geçebilmek ve akabinde kutsal vatanımızı ele geçirebilmek için yaptığı hamleler, Türk milletinin iman, inanç ve vatan sevgisiyle mücadelesi karşısında çaresiz kalmıştır. Aziz şehitlerimizden aldığımız ilhamla, aynı şuur ve inançla, mukaddes emaneti daha yükseklere taşıma gayreti verirken, diğer yandan bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima canlı tutmaya ve yüceltmeye devam edeceğiz. Milletçe içinde bulunduğumuz böyle zor günleri bir daha yaşamamak dileğiyle bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba