Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 25 Aralık 2017

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Münür Dinler Oldu

Saadet Partisi Arnavutköy 6. Olağan kongresi Arnavutköy Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. İki yıldır Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı görevini yürüten Hayri Karabıyık’ın İl yönetim Kurulu üyeliğine getirilmesi ile boşalan İlçe Başkanlığı koltuğuna Münür Dinler seçildi.

 “Yine Milli Görüş bayrağını dalgalandıracağız”

Programın açılış konuşmasını eski ilçe başkanı Hayri Karabıyık yaparak, “Partimizin her kademesinde görev yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu camiada olmaktan onur ve gurur duyuyorum” dedi. Daha sonra Arnavutköy İlçe Başkanı Münür Dinler konuşmasını gerçekleştirdi. Dinler, yaptığı konuşmada , “Arnavutköy’de girmediğimiz sokak, sıkmadığımız el bırakmayacağız. Muhterem hocamız bize şunu öğretti; iman varsa imkan da vardır, daha önceki görevlerimde nasıl özveri ile çalıştım ise Arnavutköy ilçe başkanlığı görevimde de büyük özveri ile çalışacağım. Biz az konuşup çok çalışacağız. 1994 yılında Milli görüş bayrağını nasıl dalgalandırdıysak Arnavutköy ve İstanbul’un her bölgesinde yine Milli Görüş bayrağını dalgalandıracağız” diye konuştu.

Hükümeti eleştirdi

Daha sonra kürsüye gelerek bir konuşma yapan Saadet partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim ise hükümetin tarım, hayvancılık, eğitim, sağlık, terörle mücadele politikalarını eleştirdi. Sevim, “Şuanda gerek dünyamız, gerekse ülkemiz insanlık onuruna yakışmayacak gelişmelerle hemhal oluyor, dünyanın hiçbir bölgesinde huzur yok. Ülkemiz ise ne yazık ki iyi yönetilemiyor. Her geçen gün sorunlarımız artıyor. Kutuplaşma, terör, işsizlik, gelir dağılımındaki adaletsizlik, her geçen gün biraz daha insanımızın problemlerini içinden çıkılmaz hale getiriyor. Ülkemiz tarım ve hayvancılık ülkesi olmasına rağmen kendi kendimize bu alanlarda da yetemez duruma geldik. Rusya’dan, Ukrayna’dan buğday ithal etmezsek, ekmek üretemez durumdayız. Sırbistan’dan et gelmeseydi sanırım etsiz kalacaktık. Sudan’dan toprak kiraladık, neden? Tarım yapacağız. Çünkü Türkiye zaten Japonya gibi adalar ülkesi, toprağı yok. Tarım yapmak için Sudan’dan toprak kiralamak zorunda kalmışız. Bundan dolayı bu ülkeyi yöneten başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tarım bakanımıza teşekkür ediyorum. Bizi büyük bir dertten kurtarmış oldular. Ne kadar garip bir ülkeyiz değil mi? Fransa bu bakandan önceki Tarım Bakanımız Mehdi Eker Bey’e madalya verdi. Ülkemizi on beş yıldır yönetenler için madalya almak gelenek haline gelmiş durumda. İlk madalyayı dünyanın en etkili Yahudi kuruluşundan Cumhurbaşkanımız aldı. İkinci önemli madalyayı İsrail’in kurulmasında en çok gayret göstermiş, en büyük zulmü yapmış, Filistinli kardeşlerimize kan kusturmuş olan yine İngiltere kökenli bir Yahudi kuruluşundan bizzat Kraliçenin elinden eski Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül aldı. Nedense bu Yahudiler bizim Cumhurbaşkanlarımızı çok seviyorlar, bakanlarımızı da çok seviyorlar. Acaba bizim Cumhurbaşkanlarımızı ve bakanlarımızı neden seviyorlar özellikle Tarım Bakanlarımızı? Ben söyleyeyim; madem bizim bakanlarımıza ve Cumhurbaşkanlarımıza madalya veriyorlar bu madalyaların mutlaka bir karşılığı vardır. Burada bir yanlışlık yapılıyor. Onlara mutlaka bir menfaat, çıkar sağlanıyor. Adamlar bizim kara kaşımıza kara gözümüze madalya vermiyorlar” diyerek eleştirdi

“Ne kadar güzellikler varsa Milli Görüş döneminde ortaya çıktı”

İl Başkanı Abdullah Sevim, “Dünyadaki kalkınmış, gelişmiş ülkelere bakın, o ülkeler Milli görüşçü idareciler tarafından yönetilir. 12 Eylül öncesi MSP döneminde 1973-1980 yılları arasında Milli Görüş koalisyon ortaklığı vardı. Cumhuriyet’in kurulduğu günden o güne kadar bu ülkede olmayan şeyler, ne kadar güzellikler varsa o dönemde, Milli Görüş döneminde ortaya çıktı. Mesela o dönemde adı imam hatip okulları olan okullar İmam hatip lisesi oldu. O okullardan mezun olamayanlar İslam Enstitülerine giremiyorlardı. Bu engellerin hepsi, o dönemde Rahmetli Hocamız Erbakan tarafından kaldırıldı” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada Münür Dinler tek aday olarak girdiği seçimde delegelerin tamamının oyunu alarak, Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı oldu. Salonda sinevizyon görüntüsü ile Merhum Başbakan ve Saadet Partisi Kurucu Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın konuşmalarından kesitler gösterildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba