Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 3 Mart 2018

Selim Göral Ak Parti İlçe Başkanlığına Resmen Aday

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı seçimleri 17 Mart’ta gerçekleşecek. Ak Parti Ankara Genel Merkez tarafından Arnavutköy İlçe Başkanlığı’na aday gösterilen Mustafa Candaroğlu’na teşkilat içinden bir rakip çıktı. Ak Parti Arnavutköy İlçe Teşkilatı kuruluşundan bu yana ilçe başkan yardımcılığı görevini yürüten hali hazırdaki Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Diş Hekimi Selim Göral 17 Mart’taki kongrede ilçe başkanlığına aday.

BASIN TOPLANTISINDA KAMUOYU İLE PAYLAŞACAK

Diş hekimi Selim Göral, önümüzdeki birkaç gün içinde bir basın toplantısı ile de adaylığını kamuoyu ile paylaşacağı bilgisini verdi. Bilindiği üzere halihazırdaki İlçe Başkanı Ercan Üner, yeni dönemde aday olmayacağını uzun süre önce açıklamış. Bunun üzerine yeni başkan adayları Ankara’ya çağrılmış. Yapılan mülakatlar neticesinde Mustafa Candaroğlu Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı’na aday olarak gösterilmişti. Teşkilat içinde, Ankara’nın belirlediği adaya tepki gösterenler de Selim Göral etrafında birleşmişlerdi. İl Başkanlığı’na resmi başvuru işlemlerini tamamlayan Selim Göral’ın yapacağı basın toplantısında, adaylık gerekçelerini açıklaması bekleniyor.

SELİM GÖRAL KİMDİR?

1977 İstanbul doğumlu Selim Göral aslen Erzurum İspirlidir. Pertevniyal Lisesi mezunu olan Göral, Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2002 yılında mezun oldu. Askerliğini yedek subay olarak tamamladıktan sonra mesleği olan diş hekimliğinde çalışmalara başladı. Halihazırda Arnavutköy, Hadımköy ve 500 Evler’de kendisine ait 3 ayrı ağız ve diş sağlığı poliklinikleri sahibi Göral burada mesleğini icra etmekte. 2009 yılındaki Ak Parti İlçe 1. Olağan Kongresi’nde yönetimde olan Göral, yerel yönetimler ve eğitim komisyonu başkanlığı yaptı. Arnavutköy Ak Parti Teşkilatı 2. Olağan kongre sonrası da dış ilişkiler ve sağlık komisyon başkanlığı görevleri ile yönetimde yer aldı. 3. Olağan kongrede de yönetimde yer alan alan aralıksız olarak ilçe başkan yardımcılığı ve tanıtım-medya birim başkanlığı görevine devam etmekte. Siyaset Akademisi mezunu olan Selim Göral evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba