Ana Sayfa MANŞET, SULTANGAZİ 3 Şubat 2012

Sultangazi Kent Ormanı Beyaza Büründü

Tüm yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı hayata olumsuz etkilerken, beyaz örtü eşsiz manzara görüntülerini de beraberinde getirdi. Yarı yıl tatilini fırsat bilerek sokak aralarında oynayan çocuklar ile Sultangazi Kent Ormanı’na piknik için gelenler, karın keyfini doyasıya yaşadı. Kar yağışının etkili olduğu İstanbul’da kartpostalları andıran manzaraları da beraberinde getirdi. Beyaz örtü Sultangazi Kent Ormanı’nı; eşsiz manzara görüntüsüne büründürdü.

Her Yerde Kar Var
Alibey Havzası bembeyaz gelinliğe bürünürken, ağaçlar ise kar tanelerini yapraklarında misafir etti. Sultangazi Kent Ormanı’na ise gelen piknikçilere kartpostalları aratmayan görsel güzellik sundu. Piknikçiler bir yandan mangal keyfi yaparken diğer yandan Sultangazi Kent Ormanı’nın manzarası karşısında bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Mimar Sinan’ın ellerinde yoğrulan tarihi Mağlova ve Güzelce Su Kemerleri ise, doğa fotoğrafçılarının ilgi odağı oldu. Kar yağışı, çocukların en büyük eğlencesi oldu. Yarıyıl tatili nedeniyle sokaklarda doyasıya eğlenen çocuklar, kar yağışıyla birlikte gece geç saatlere kadar kartopu oynadı.

Haber: Arif Sapmaz

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba