Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 30 Mayıs 2016

TURYAP Arnavutköy Temsilciliği Açıldı

Gayrimenkul sektörünün lider kuruluşlarından TURYAP’ın Arnavutköy Temsilciliği yoğun bir katılımla açıldı.

TURYAP kalitesini Arnavutköylülere ve Arnavutköy’e yatırım yapan yatırımcılara sunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten TURYAP Arnavutköy Temsilcisi İlkay Kaymak, tüm yatırımcıları kaliteyi yaşamaya davet etti.

Yoğun katılım sağlandı
Açılış törenine Ak Parti İBB İl Meclis Üyesi Sibgetullah Şahin, MHP İstanbul İl yöneticileri, MHP Arnavutköy İlçe yöneticileri, Saadet Partisi Arnavutköy İlçe yöneticileri, TURYAP Genel Müdürü Azmi Sarıbay, Genel Müdür Yardımcılarından Oğuz Yarsoy, Aslı Baloğlu, Nejat Meriçli, TURYAP Temsilcileri Ufuk Kazancı, Haldun Türkgeldi, Şaban Türker, iş adamı ve siyasetçi Ruhi Tuncel, Erzurumlular Derneği yöneticileri, Erzurum Horasanlılar Derneği Başkanı Ali Akar ve yönetimi, KAIDER Başkanı Çetin Çelebi ve yönetimi, RUBADER Başkanı Mustafa Vural ve yönetimi, Arnavutköy Ziraat Bankası Arnavutköy Şube Müdürü Akif Benk, iş adamları, esnaflar ve birçok vatandaş katıldı.
turyap açılış (4)
“Yatırımcıları TURYAP Arnavutköy Temsilciliğine davet ediyoruz”
TURYAP Arnavutköy Temsilcisi İlkay Kaymak açılışa katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür ederek, “Öncelikle bizim mutluluğumuzu paylaşmak adına buraya kadar gelen dostlarımıza teşekkür ederim. 2009 yılında gayrimenkul sektörüne başladığımda amacım kendimizden de bir şeyler katarak ve kurumsallaşarak hizmet etmekti. Kurumsallaşma yolunda ilerliyoruz. TURYAP ailesi olarak, sizin gibi değerli dostlarımızla bu işi sürdüreceğiz. Bildiğiniz gibi Arnavutköy son yıllarda birçok proje ile öne çıkıyor. Bu nedenle birçok yatırımcı Arnavutköy’e yatırım yapıyor ve yapmaya devam ediyor. Bizlerde bundan sonra TURYAP Arnavutköy Temsilciliği olarak yatırımcıların en iyi ve en uygun yatırımı yapmaları konusunda yardımcı olacağız. Yatırımcıları TURYAP Arnavutköy Temsilciliğine davet ediyoruz. Tekrar açılışımıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.
turyap açılış (2)
30 yıllık tecrübe ile 400’e yakın temsilcilik
Açılışta bir konuşma yapan TURYAP Genel Müdürü Azmi Sarıbay birçok yerde temsilcilikleri olduğunu vurgulayarak, “TURYAP 30 yıldır emlak sektöründe faaliyet göstermektedir. 400’e yakın şubesi bulunmaktadır. Bunlardan birini de bugün Arnavutköy’e açıyoruz. Bundan önceki temsilciliğimiz Beşiktaş Arnavutköy’deydi. Ama bu Arnavutköy son yıllarda devlet projeleriyle ön plana çıkıyor. Bu nedenle Arnavutköy’ü yakından takip ediyoruz. TURYAP Arnavutköy Temsilciliğimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
turyap açılış (3)
“Yarınları inşa ederken markalaşmaya, kurumsallaşmaya ihtiyaç duyuyoruz”
Ak Parti İBB İl Meclis Üyesi Sibgetullah Şahin ise konuşmasında hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Bir dostumuz, bir kardeşimiz olan İlkay kardeşimin yeni iş yeri hayırlı olsun. Hükümetimizin projeleri sayesinde Arnavutköy’ün hayal edemediğimiz bir noktaya geldiğini görüyoruz. Gerek 3. Havalimanı projesi, gerek yenişehir projesi, gerek kanal İstanbul projesi, gerek kuzey Marmara otoyolu projesi ile Arnavutköy bir cazibe merkezi haline geldi. Bu cazibe özelikle emlak sektöründe kendisini gösterdiği için buradaki dostlarımızda bu işin bir parçası oldu. Belediyemizin de bir sloganı var ‘İstanbul’un Yarını Arnavutköy’ diye. Bu yarınları inşa ederken bir markalaşmaya, kurumsallaşmaya ihtiyaç duyuyoruz. Dolayısıyla dostum, kardeşim, arkadaşım İlkay Kaymak’ın kurumsallaşmak adına attığı bu ilk adımı tebrik ediyorum. Arnavutköylülerin bir araya gelerek, markalaşarak Arnavutköy’ün değerine değer katmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
turyap (24)
Hayırlı olsun dileklerinde bulundular
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve açılışa katılanlar TURYAP Arnavutköy Temsilciliği ofisini gezdi. TURYAP Arnavutköy Temsilcisi İlkay Kaymak’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdi. İkram ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından açılış töreni son buldu.
Adres: Anadolu Mah. Gaziosmanpaşa Cad. No:6 Kat:2 D: 3 Arnavutköy / İST
Tel: 0212 597 91 95
Web: www. turyap.com.tr – www.arnavutkoyturyap.com
E-mail: [email protected]
turyap foto galeri

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba