Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 7 Kasım 2017

Vural: Arnavutköy İYİ olacak

İYİ Parti Arnavutköy Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Vural bir basın toplantısı düzenleyerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kuzu Sofrası’nda kahvaltılı olarak gerçekleşen toplantıda İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural Arnavutköy’deki teşkilatlanma çalışmalarından da bahsetti.

İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural yaptığı konuşmada, “Genel başkanımız siyasete ilk başladığı yer Doğru Yol Partisidir. Doğru Yol Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığı ardından milletvekilliği ve İçişleri Bakanlığı yapmıştır. Daha sonra MHP’ye geçmiştir. MHP’de de güzel görevler üstlenmiştir. Meclis Başkanvekilliği yaptı. Ama şunu çok iyi söylememiz gerekir İYİ Parti MHP’nin bir muadili değildir. İYİ Parti’de her siyasi parti gibi siyaset boşluğundan dolayı kendine yer bulmuş bir partidir. Bizim hiçbir siyasi parti ile bire bir husumetimiz söz konusu değildir. Biz yapacaklarımızı anlatırız. Bunun içinde HDP’lisi, CHP’lisi, MHP’lisi, Ak Parti’lisi biz hepsinin oyuna talibiz. Biz yüzde yüzün oyuna talibiz. Şunu söyleyeyim MHP’den beslenmedik. Siyasi literature baktığımızda Anavatan Partisi kurulurken de MHP’den beslenmiştir. Ak Parti kurulurken Milli Görüş’ten beslenmiştir. Niye çünkü Türkiye de MHP, CHP ve Refah Partisi aslında siyasi bir okuldur. Her gencin orada siyasete başladığı doğrudur. Çünkü bunlar ideoloji partisidir. Bizler ise ihtiyaç partisiyiz. Şuan ülkede bir huzura bir mutluluğa bir iyiliğe bir güzelliğe ihtiyaç var. Ülkemizde kutuplaşmanın önüne geçmek için, ülkemizde bölünmüşlüğün önüne geçmek için, herkesi kucaklayacak dört akım dediğimiz her akımı bir yerde buluşturabilecek bir yapıya ihtiyaç vardır. İYİ Parti’nin çıkış noktası da budur” dedi.

“Türkiye’de iyilik kazanacak”
Vural Türkiye’de insanların mutluluğunu ve huzurunu yitirdiğini belirterek, “Ak Parti hep kötümü yapmıştır hayır. Ak Parti’nin de yaptığı güzel şeyler vardır proje anlamında, zenginlik anlamında. Türkiye 2002’den bu yana doğrudur, belli bir büyümeyi yakalamıştır ama bunu yakalarken ne yazık ki hepimiz mutluluğumuzu, huzurumuzu ve güvenimizi yitirmiş durumdayız. Türkiye’de öncelikle insanların iç huzurunu, insanların toplumsal huzurunu sağlayabilmek adına İYİ Parti olarak yola çıktık ve dedik ki Türkiye’de iyilik kazanacak, Arnavutköy iyi olacak. İyi olan kazanır düsturuyla yola çıktık. Şuan ülkede icra dairelerindeki raflar dosyaları almaz hale geldi. Gidin mahkeme koridorlarına bakın icra dairelerinde dosyalar koridorlarda bu neden? Bir, dile getirilmeyen ekonomik kriz. İki, insanların bir birine olan güvensizliği… Önceden bizim dedelerimiz, bizim babalarımız sözle ticaret yapardı. Şimdi bizde ticaret yapıyoruz. Senet alıyoruz yetmiyor, banka teminatı istiyoruz yetmiyor, çek istiyoruz yetmiyor. Ülkede bir güvensizlik var. Biz bunun önüne geçebilmek adına ülkeye bir huzur, bir mutluluk, insanlarında bir birine olan güvenini yeniden tesis etmek adına kurulmuş bir partiyiz” diye konuştu.

“Partimizin kapısı herkese açıktır”
Arnavutköy’deki teşkilatlanma çalışmaları hakkında da bilgi veren İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural, “Partimiz açıklandıktan sonra partimize katılmak isteyen birçok vatandaştan talep aldık. Bunların içinde doktor, mühendis, işadamı, avukat, esnaf, işçi gibi bir çok kesimden vatandaş var. Bizlerde istişareler sonucunda yönetimimizi oluşturacağız. Partimizin kapısı herkese açıktır. Daha önce hangi partiye oy verirse versin fark etmez. Partimize herkesi davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba