Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Mart 2019

Yaman ve Örs’e Horasanlılardan Yoğun İlgi

31 Mart seçimlerine doğru çalışmalarına hız veren Millet İttifakı adayı Av. Muharrem Yaman ve Meclis Üyesi Adayı Horasanlılar Derneği eski Başkanı Ayhan Örs, Horasanlılar Derneğinde hemşerileri ile buluştu. Arnavutköy’ün iyi yönetilmediğini söyleyen Av. Yaman, “Arnavutköy’de liyakatin ve ehil olmanın dikkate alınmadığı ve yandaşın ihya edildiği bir yönetim tarzı ile karşı karşıyayız. Sayıştay Raporlarını unutmadık. Sayıştay raporları ile milyonlarca liralık bütçesi olan bu ilçenin paralarının nerelere harcandığını hep birlikte gördük” dedi.

“Bu devasa bütçeyi nerelerde harcadıkları belli”

Yaman, “Arnavutköy Belediyesi’nin yıllık bütçesini göz önüne aldığımızda, bu bütçelerde Arnavutköy’ün gelişimine katkı sunacak birçok projenin hayata geçirilmesini bekliyorduk. Böylesine büyük bütçeli bir belediyede yapılan hizmetler ortada. Bu milletin paralarını Sayıştay Raporları’na da yansıdığı gibi gördük nerelerde harcadıklarını. Belediyenin görevi elbette okul yapmak değil ancak, okul alanları oluşturmak, teşvik etmek, gerekli kurumlarla görüşmeleri sağlayarak katkı sunabilirdi. Biz göreve geldiğimizde Arnavutköy’ün ihtiyacı olan okul sayılarının artırılması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

“İşsizlik azalacak”

Arnavutköy’ün geniş bir alana sahip olduğunu hatırlatan Yaman, “Tarıma elverişli alanlarımız oldukça fazla. Bu alanlarda kuracağımız tarımsal alanlarla adeta tarım turizmini canlandıracağız. İstanbul’un kalabalığından sıkılan tüm vatandaşlarımızın Arnavutköy’deki tarım arazilerine kuracağımız tesislere gelerek toprak ile haşır neşir olmasını sağlayacağız. Öte yandan İstanbul’un en önemli sanayi tesislerinin yer aldığı Hadımköy’deki fabrikalarla istişareli bir şekilde bölgedeki istihdamı artırarak ilçemizdeki işsizlik oranını azaltacağız” dedi.

Ayhan Örs’e hemşerilerinden yoğun ilgi

Arnavutköy Horasanlılar Derneği eski başkanı olan ve 31 Mart seçimlerinde Millet İttifakı Meclis Üyesi Adayı olarak seçimlere hazırlanan Ayhan Örs’de hemşerilerine hitaben yaptığı konuşmada, Erzurumlu ve Horasanlıların Arnavutköy’deki potansiyeline vurgu yaptı. Hemşerilerini siyasi arenada en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyen Örs, Horasanlı hemşerilerinden de destek istedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba