Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 9 Ocak 2015

Yerel Medya ve Basın Mensupları Derneği (YERMED) Başkanı Hasan Terzi’nin Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Yerel Medya ve Basın Mensupları Derneği (YERMED) Başkanı Hasan Terzi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Hasan Terzi mesajında, “Fedakar basın çalışanlarımız, halkımızın haber alma hakkını sağlayarak, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına önemli bir görevi üstlenmektedir. Çağın en dinamik mesleklerinden olan gazeteciliğin, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu bulunmaktadır. Her türlü zor şartlarda çalışmayı ilke edinerek ve hiçbir zaman yılmadan, usanmadan görevlerini ifa etmektedirler. Açık bir toplumun oluşumuna önemli katkılar sunan basın mensupları aynı zamanda herkesin kendi düşüncesini kolayca ve rahatça belirtmesine, her fikrin toplumda yer bulmasına ve birçok önemli konuda toplumun bilinçlenmesine vesile olmaktadır. Tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, başarılar temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba