Ana Sayfa MANŞET, SULTANGAZİ 17 Şubat 2012

Ak Parti Sultangazi muhtarların sorunlarını dinledi

Sultangazili muhtarlar Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltılı programda bir araya geldiler. 13 mahalle muhtarının katıldığı programda muhtarların ve mahallelerde yaşanan sorunlar konuşuldu.
13 mahalle muhtarının katıldığı kahvaltılı programa Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Sultangazi Belediye Başkanvekili Fevzi Dülger, Sultangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Bayram Döğer ve Ak Partili yöneticiler katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda konuşan Sultangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Bayram Döğer, yerel yönetimlerle uyum içerisinde çalıştıklarını ifade etti. Sorunların anlatmakla bitmeyeceğini ifade eden Döğer, muhtarların yaşadığı ekonomik sıkıntıları ve mahallelerde yaşanan sorunları dile getirdi. Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım ise, muhtarların önemli bir görev üstlendiklerini ve kendileri için her zaman değerli olduklarını vurgulayarak, “Mahalle muhtarlarımız vatandaşlarımızla hizmet üretenler arasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler” dedi. Muhtarlarla bir araya gelme nedenlerinin mahallelerin sorunlarını en iyi bilen kişilerden olduğunu belirten Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım,”Muhtarlarımızın dile getirdikleri sorunlar ve beklentilerin karşılanması noktasında ilgili birimlerle iletişime geçecek ve takipçisi olacağız. Bu toplantılarımız hem muhtarlarımızla hem de toplumumuzun diğer kesimleri ile düzenli olarak devam edecektir” dedi. Ak Parti Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda muhtarlar sırasıyla söz alarak mahallelerine ait talep ve önerilerini ileterek yürütülen çalışmaların süreci hakkında Sultangazi Belediye Başkanvekili Fevzi Dülger’den bilgi aldılar.

 

Haber: Emin Yeşil

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba