Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 4 Nisan 2016

Arnavutköy Ağrılılar Derneği’nin Yeni Başkanı İsmail Aksu Oldu

Arnavutköy Ağrı İli ve İlçeleri Derneği’nin yeni başkanı İsmail Aksu oldu. Derneğin yeni yönetimi ilk yönetim kurulu toplantısını Şafak Düğün Salonunda gerçekleştirdi. Kahvaltılı gerçekleşen toplantıya yeni seçilen başkan İsmail Aksu ve yönetiminin yanı sıra basın mensupları katıldı.

Aksu’dan birlik beraberlik mesajı
Toplantıda bir konuşma yapan Dernek Başkanı İsmail Aksu eski başkan Murat Dağcı’ya teşekkür ederek, “Bu derneği kuran Murat Dağcı başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Eski yönetimimiz ve şuan burada bulunan arkadaşlara vermiş oldukları destek için teşekkür ederim. Bugüne kadar birçok sivil toplum kuruluşunda bulundum ve birlik beraberlik olduğu zaman başarılı olunduğunu gördüm. Manevi olarak hepimize fedakarlıklar düşer. Eğer bu fedakarlıkları yaparsak ve birlik beraberlik içinde olursak, birbirimize sahip çıkarsak başarılı olacağımıza inanıyorum. Eğer bir yanlışımız olursa sizlerden ricam beni uyarmanızdır. Bizim tek bir amacımız var biz Ağrılı hemşerilerimize neler yapabiliriz, ilimize ve ilçelerimize faydalı neler yapabiliriz ve en iyisini nasıl başarabiliriz bunun için bu dernek çatısı altında toplandık. Tabiî ki hepimizin işi var ama burayı da önemsememiz lazım. Derneğimizi benimsersek başarılı oluruz” diye konuştu.

Yönetim şu isimlerden oluştu;
Başkan İsmail Aksu, Murat Dağcı, Fahrettin Efe, Hamil Bilgin, Bimal Aktaş, Ahmet Seyhan, Halit Demirbaş, Yasin Ceyhan, Murat Polat, Sultan Murat Taşdemir, Fırat Yavuz, Abdullah Gezer, Abdulcebar Emre, Şahin Birlik, Salih Keser, Fehmi Kızılboğa, Kulihan Aslan, Canip Çilka.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba