Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Ekim 2016

Arnavutköy’de Muhtarlar Günü Kutlandı

Arnavutköy Muhtarlar Derneği düzenlenen törenle “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutladı. Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Törene Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli, Arnavutköy Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İsmet Doğan, Arnavutköy Ziraat Odası Başkanı Halil Şenel ve muhtarlar katıldı.

“Muhtar vatandaş ile devlet arasında bir köprüdür”
Törenden sonra bir açıklama yapan Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı Şahimerdan Fidaner günün anlam ve önemini belirten bir açıklama yaptı. Şahimerdan Fidaner, “Muhtarlık 1829 yılından bu yana devam etmektedir. Muhtar vatandaş ile devlet arasında bir köprü görevi görmektedir. Bu nedenle mahallenin sorularını yetkili mercilere iletir ve gerekli takibatı sağlar. Muhtarlarımızın sorunları da mevcuttur, bu sorunları yetkili mercilere ilettik. Yetkili kurumlardan sorunlarımızın çözülmesini istiyoruz. Tüm meslektaşlarımın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba