Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 23 Ekim 2016

Hadımköy’e Hastane Yapılıyor

Arnavutköy’e bağlı Hadımköy’de sanayinin olması ve TOKİ ile KİPTAŞ’ın gelmesiyle nüfus artışı yaşayan bölgede hastane ihtiyacı doğdu. Vatandaş Devlet Hastanesi beklerken Özel Lilyum hastane yapımı için kolları sıvadı. Hadımköy- Arnavutköy yolu üzerine özel hastane yapılıyor. Özel Lilyum yapacağı hastane sağlık ocağının yaklaşık 150 metre aşağısına yapılacak.

Yapılacak olan hastane ile ilgili projeyi yapan İsmail Ünal hastane hakkında bilgi vererek, “Hastane 2 tane ameliyathanesi, doğumhanesi, 30 tane hasta yatağı, 16 tane yetişkin yoğun bakımı, 16 tanede yeni doğan yoğun bakımından oluşmakta. 3 adet asansör, konferans salonu, yemekhanesi, yönetim ofisleri, acil olarak da 10 tane hasta müşahede yatakları olan hastane planlanmakta. Hastane binası, yeşil alan ve kafeterya ile 1500 M2 alana kurulacak. Hastane sağlık Ocağının 150 metre aşağısında bulunan alana yapılacaktır. Yaklaşık olarak 1 sene ile 14 ay içerisinde açılması planlanıyor. 1 ay içerisinde temeli atılacak ve çalışmalar başlayacak” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KAIDER’den Plaket

KAIDER’den Plaket

Tasarım | Enba