Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 21 Ekim 2016

Ziraat Odası Meclisi Kahvaltıda Buluştu

Arnavutköy Ziraat Odası Meclisi Kuzu Sofrası’nda kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası Ziraat Odası olarak yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Program sonrası Arnavutköy Ziraat Odası Başkanı Halil Şenel bu yılki tarım ürünlerindeki verim hakkında gazetemize açıklamalar yaptı. Halil Şenel bu yıl verimin bazı tarım ürünlerinde iyi olduğunu belirterek, “Tarım alanında buğday, arpa, kanola bunlarda ürün durumumuz gayet iyiydi. Hayvancılıkta da devletimizin uyguladığı bir sistem var. Yakın zamanda da Bursa’da bölge toplantısı yapılacak. O bölge toplantısında hayvancılıkla ilgili işlemleri ortaya çıkartacağız. Geçtiğimiz aylarda Tekirdağ’da Trakya bölgesi toplantısı yapıldı. O toplantının da çok verimli geçtiğini öğrendik. Devlet çiftçisine sahip çıkıyor. Çiftçinin de devletin verdiği desteğe sahip çıkmasını istiyor. Demek ki asgari müşterek nokta da birleştiğimiz bir iki husus var. Bu hususların yakın bir gelecekte daha da güzelleşeceğine inanıyoruz. Bölgemiz hızla kalkınan ve hızla yapılaşan bir bölge. Arnavutköy İstanbul’un kupon bölgesi oldu. Arnavutköy’deki tarım çiftçilerimizin yoğun çalışmalarına rağmen tam istediğimiz düzeye yükselmiş değil. Bunda hava şartları da etkili oluyor. Bazı ilçelerimizde yağmur varken bazı ilçelerimizde hiçbir şey yok. Bu sene istenilen verim alındı. Pek çok çiftçimiz desteklemeleri gerçekten iyi kullanıyor. Ama bu yeterli mi? Elbette yeterli değil. Fakat hiç olmamasından çok daha iyi. Bizim gönlümüzden geçen şu; devletimizin çiftçilerimizi daha iyi desteklemelerle teşvik etmesidir” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba