Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Mayıs 2017

Fatih Aykurt Muhteşem Düğünle Dünya Evine Girdi

Kadıoğlu Emlak & İnşaat Gayrimenkul Danışmanı Fatih Aykurt, muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Fatih Aykurt, Kozlar Parkı’nda düzenlenen düğün töreni ile Özlem Aykurt ile hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin nikahlarını Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı kıydı.

Kozlar Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen düğün törenine Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’nın yanı sıra Aykurt ve Turan ailelerinin dostları, Arnavutköy Emlakçılar Derneği Başkanı Özkan Kadı, Kadıoğlu Emlak İnşaat Yöneticisi Özcan Karaca, Arnavutköy Erzurumlular Derneği Kurucu Başkanı Turgut Altınkaynak, KAIDER Başkanı Çetin Çelebi, Arnavutköy Ağrılılar Derneği Başkanı İsmail Aksu, Karabük Ovacık Eski Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Cumhuriyet Halk Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Ruhi Tuncel, Ülkü Ocakları Arnavutköy İlçe Başkanı Feyyaz Uzun, İstanbul ve Arnavutköy Emniyeti’nde görevli emniyet personelleri, çeşitli il ve ilçe dernek başkanları, Arnavutköy’ün önde gelen esnaf ve iş adamları katıldı. Düğüne ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci çelenk göndererek genç çifte mutluluk dileklerinde bulundular.
fatih düğün (5)
Nikahı Baltacı kıydı
Düğündeki ilk dansı gerçekleştiren çift, daha sonra nikah masasına oturdu. Çiftin nikahını Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı kıyarken, nikah şahitliklerini ise Arnavutköy Emlakçılar Derneği Başkanı ve Kadıoğlu Emlak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Kadı, Derya Kadı ve Melike Altay yaptı. Genç çifte evliliğe dair çeşitli nasihatlerde bulunan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, evlilik cüzdanını ise geline teslim etti.
fatih düğün (4)
Arnavutköy’den arsa tapusu
Kıyılan nikahın ardından gerçekleşen takı töreninde en dikkat çeken hediye ise Fatih Aykurt’un patronu olan Özkan Kadı’dan geldi. Özkan Kadı bir adet arsa tapusu hediye etti. Genç çiftin düğününe katılan davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenerek çektikleri halaylarla çiftin mutluluğuna ortak oldular.

TEŞEKKÜR
Düğün merasimimize katılan, çelenk gönderen, telefonla arayan, bizleri yalnız bırakmayarak mutluluğumuza ortak olan tüm dostlarımıza teşekkür ederim.
Fatih Aykurt

fatih düğün (1)
fatih düğün (3)
fatih düğün (2)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba